Lydia Lozano i Kiko Matamoros

«S'ha acabat»: Telecinco pren una decisió que fa plorar Lydia Lozano

La col·laboradora està passant un mal moment al seu lloc de feina

La setmana passada Lydia Lozano va passar un mal moment a 'Sálvame' quan els seus caps li van notificar en directe la fi d'un dels seus privilegis. Kiko Hernández, per boca dels directors del programa, va anunciar a la canària que a partir del dia següent se li eliminaria el servei de maquillatge i perruqueria.

Un servei que en temps de pandèmia només està a l'abast dels presentadors de Telecinco, de manera que els col·laboradors i convidats se l'han de procurar ells mateixos. No obstant això, Lozano es beneficiava d'aquest servei per l'operació a què es va sotmetre fa uns mesos. El programa, però, va veure com ballava i ho donava tot en directe, i van considerar que potser ja tenia llibertat de moviment.

Llavors la direcció del programa li va demanar que es es pentinés imaquillés ella mateixa, cosa que la va molestar molt. En un primer moment, la col·laboradora va creure que es tractava d'una broma d'un dia, però l'endemà va veure que no.

La van convocar més tard, així que es donava per fet que havia de venir pentinada i maquillada de casa. Això, segons ella, li ocupa un total de dues hores i li ocasiona molt de mal a les cervicals. Es veu que diverses col·laboradores s'havien queixat del fet que Lydia tingués aquest privilegi i elles no.

No entenien per què la canària gaudia d'aquest servei mentre que la resta havien de venir arreglades de casa. Ahir Belén Esteban va donar a conèixer noves dades i va explicar el que va passar diumenge abans del debat de 'Supervivientes'. Pel que a ella li han explicat, la seva companya Lydia, que també treballa al programa dels diumenges, es va passejar pels passadissos de Telecinco sense parar de plorar. Segons Belén, el motiu era que les maquilladores de la cadena es van negar a maquillar-la, seguint les directrius del programa.

Kiko Matamoros va afegir que tot era una estratègia de Lydia, que va plorar per fer pena a les maquilladores i així accedissin a maquillar-la. Sigui com sigui, la tertuliana va aparèixer en pantalla totalment maquillada i, per tant, amb el seu objectiu més que assolit.

La bomba definitiva

Lydia Lozano va assegurar que hi havia hagut un error i que estava citada perquè la maquillessin, però que l'ordre no havia arribat a la sala de maquillatge de la cadena. Ahir, però, Jorge Javier Vázquez va donat una nova dada  que va deixar tothom al·lucinat.

El presentador va explicar que la decisió de deixar de maquillar-la no l'havien pres els directors del programa ni  la productora. Va dir que els que ho van decidir van ser, directament, els màxims responsables de Telecinco.

En sentir això, la col·laboradora es va enfonsar, ja que es va sentir totalment venuda pels seus caps, alguns d'ells de confiança. Tot seguit, Jorge Javier va explicar que els resppnsables estaven baixant a plató per a tractar aquest tema tan espinós.

Això va fer que els col·laboradors es veiessin obligats a deixar de parlar d'aquest assumpte. A partir d'aquí, Lydia es va mostrar molts desencaixada durant la resta de programa i sense saber ben bé com seguir fent la seva feina. La canària ha explicat que ha plorat molt i que està enfadada per aquest tema.