Imatge dels rostres més coneguts de Telecinco

Es fa el silenci a Telecinco: «La meva parella em pegava i em tancava»

Una coneguda cara de Telecinco ha confessat que va ser víctima de violència de gènere

Telecinco s'ha despertat avui coneixent un testimoni esquinçador d'una de les cares més conegudes en aquests moments. I és que ha confessat que va ser víctima de violència de gènere.

Qui ha relatat el calvari que va viure ha sigut Cynthia Martínez, exconcursant de 'Secret Story'. Una noia que fa uns dies també va ser notícia per revelar que havia tingut una relació amb un jugador del Reial Madrid.

Foto del personatge
Cynthia Martínez s'han sincerat sobre un aspecte molt dur de la vida | Cedida

Cynthia Martínez revela els maltractaments que va patir

Com tots els participants que són expulsats de l'esmentat 'reality', Cynthia ha concedit una exclusiva a la revista 'Lecturas' on s'ha mostrat més sincera que mai revelant aspectes de la seva vida personal que desconeixíem. Per això ha confessat detalls molt durs.

En concret, ha relatat que va tenir una relació d'un any aproximadament en què va ser víctima de violència de gènere. El maltractador és un «poderós empresari» que va conèixer en un instant molt complicat per a ella, ja que tenia problemes econòmics.

Segons sembla, en un primer moment tot va ser perfecte: «Em va ajudar a sortir del forat. Em ve el meu príncep blau i que si et compro un cotxe, que si et compro això. A més a més, l'atenció que em donava, els missatges que m'enviava».

No obstant això, aquesta història idíl·lica va acabar després d'unes vacances amb unes amigues, ja que, segons explica, ell va canviar totalment. I aquí va començar l'infern per a ella: «Primer va començar el maltractament verbal».

«Després m'agafava dels cabells i em donava puntades de peu estant jo a terra». És més, ha confessat que «em copejava i em tancava».

Un veritable calvari el que va viure amb aquesta parella, ja que «vaig arribar a no estimar-me res, a no entendre per què em maltractava així si jo li havia donat tot». És més, ha afegit: «Va ser una etapa dura, no menjava. Vaig arribar a pesar 50 quilos».

Però, afortunadament, va aconseguir posar punt final a la relació, i va recuperar la seva vida. Poc després, va conèixer al seu actual xicot, un noi que l'ha ajudat a superar l'horror patit i motiu pel qual ella l'anomena «el meu àngel».

Cynthia Martínez parla del seu romanç amb Canales i del seu pas per 'Secret Story'

De la mateixa manera, a la seva entrevista per a 'Lecturas', Cynthia ha parlat també de la seva participació pel 'reality'. Així, ha confessat que acceptar aquest repte no va ser fàcil: «Li vaig donar força voltes. Tinc una clínica estètica a Barcelona, acabava de conèixer al meu xicot i sense el seu suport no hi hauria entrat».

Això sí, ha afirmat que la seva decisió no la va prendre pensant si Canales Rivera, amb qui va tenir un 'affaire', també concursaria. Sigui com sigui, el que és cert és que dins de la casa, després d'uns dies de certa tibantor, han tingut força cordialitat. És més, fins i tot es va poder veure a Canales 'tontejant', encara que la cosa no va anar a més.

José Antonio Canales Rivera en un moment de Secret Story
Cynthia va tenir un petit idil·li amb Canales Rivera | Telecinco

Precisament sobre l'esmentat romanç també ha parlat i ha reconegut que ella ho va passar malament quan el torero va negar haver estat amb ella mentre tenia xicota. També quan va fer uns comentaris sobre la seva persona que no li van agradar res: «Va ser una de les pitjors setmanes de la meva vida».

Tot i això, sembla ja ha passat pàgina d'aquella situació a què es va veure abocada perquè desconeixia que el torero tenia parella quan van estar junts. I gràcies a l'agradable convivència que han tingut dins del programa, ha portat Martínez a oblidar d'alguna manera el passat, ja que ara està feliç amb el seu noi i està contenta pel pas que ha tingut pel concurs.