Vicente Vallés, preocupat per la seva dona

El silenci de Vicente Vallés sobre l'accident de la seva dona Ángeles Blanco

El presentador no s'ha manifestat després del que va passar amb la periodista d''Informativos Telecinco'

Ángeles Blanco alertava als seus seguidors amb la darrera publicació del seu Instagram. Concretament fa tres dies, la presentadora va patir un seriós contratemps amb el cotxe que li ha provocat diverses seqüeles al cos.

No obstant això, la presentadora d''Informativos Telecinco' ha revelat que ja es troba amb força per afrontar la recuperació i considera que tornarà a treballar tan aviat com li deixi el seu mal estat físic.

Com Blanco ha explicat a les seves xarxes, la periodista va patir un terrible ensurt quan anava amb el cotxe i la va obligar a no treballar el passat cap de setmana. Segons explica en un 'post', un cotxe va xocar contra el seu i aquest accident li ha provocat una lesió per la qual està obligada a portar collarí.

Vicente Vallés guarda silenci després de l'accident d'Ángeles Blanco

Fins ara, no es té constància que hagi reaccionat a aquesta notícia el seu marit, Vicente Vallés, amb qui porta des del 1999. A més a més, el matrimoni té un fill en comú, Daniel, de 9 anys.

Primer pla del presentador
Vicente Vallés no s'ha manifestat després de l'accident de la seva dona | EP

Malgrat tot, segur que Vicente Vallés és al peu del canó perquè la seva dona es recuperi com més aviat millor i pugui tornar a treballar. A les seves xarxes, el presentador guarda silenci, i per això creiem que tot està controlat i Ángeles va recuperant-se correctament d'aquest accident.

La coneguda periodista de Telecinco alarma els seus seguidors

A l'últim 'post' d'Instagram de la companya de Pepe Ribagorda, la presentadora surt a la part del darrere del seu cotxe i amb collaret. Amb tot, s'entén que la conseqüència de l'accident ha estat una lesió a les cervicals provocant-li un esquinç cervical.

Malgrat tot, Ángeles Blanco és positiva i el seu pensament està enfocat en allò que més desitja: tornar a la rutina de la feina. «Aquest cap de setmana us trobo a faltar, però aviat torno a la rutina», explicava la presentadora a les seves xarxes. «Coses que passen», es resignava Blanco.

I és que la copresentadora de l'edició del cap de setmana dels informatius de Telecinco, ha volgut conscienciar després del qual li ha passat. «Compte amb els cotxes», ha advertit els més de 10.000 seguidors que suma a Instagram.

Ángeles Blanco, sense data de tornada a 'Informativos Telecinco'

Així doncs, la dona de Vicente Vallés no ha anat a treballar a la cadena de Fuencarral ni dissabte ni diumenge. Això sí, Blanco ha volgut donar la cara davant de tots els seus seguidors, que s'han quedat molt sorpresos després de veure què li havia passat amb el cotxe.

El periodista Vicente Valles i Ángeles Blanco al photocall durant la 14a edició dels premis Aparador a Ronda el 28 d'agost de 2020
Ángeles Blanco i Vicente Vallés, en una imatge d'arxiu | GTRES

«El cotxe del darrere tenia pressa i va frenar contra el meu. Un esquinç pesat, però no torno gens amb el cap ben dret», confessava a les seves xarxes socials. Tot i el gran ensurt, no s'espera que Blanco estigui massa dies de baixa.

Nombrosos missatges de suport a la presentadora de Telecinco

Després de publicar el 'post', Ángeles Blanco ha rebut centenars de missatges de suport dels seus seguidors que la segueixen cada dia, a més de diverses cares conegudes del món de la televisió.

Sonsoles Ónega o Carlota Corredera, entre altres personatges televisius, han desitjat a la presentadora el millor dels ànims perquè es recuperi aviat. Un contratemps que, amb seguretat, el portarà tan bé com sigui possible envoltada de la seva família i els seus grans amics.