URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Sílvia Abril, a Carmen Maura: «Que vingui a Catalunya i agafi un tren de Rodalies»

L’actriu creu que la situació que viu Catalunya necessita una solució immediata

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente seran els encarregats de presentar els Goya el proper 2 de febrer a Sevilla | Twitter

L’actriu i presentadora Sílvia Abril serà, juntament amb Andreu Buenafuente, presentadora de la propera gala dels Goya, que es celebrarà el 2 de febrer a Sevilla. En una entrevista que ‘El Mundo’ ha dedicat a aquesta temàtica, Sílvia Abril ha aprofitat per parlar de Catalunya i també de la polèmica declaració de Carmen Maura.

Abril, ha assegurat, sense pèls a la llengua, que Catalunya necessita una solució immediata i també respon a la polèmica declaració de Carmen Maura: «Doncs que vingui i agafi el tren de Rodalies, i veurà com sí que ho necessitem. Que recorri cada dia 25 km per anar de casa a Barcelona i pagui més d’un euro per anar i tornar. Des que visc a Madrid, he pagat el peatge un cop en 365 dies».

Sílvia Abril desafia a Carmen Maura: «Que vingui a Catalunya i agafi un tren de Rodalies» | Twitter

 

Les declaracions de Carmen Maura

Fa uns dies Carmen Maura, en una entrevista de la seva última pel·lícula 'Gente que viene y bah', es va mostrar del tot indignada amb el govern i la política espanyola perquè «dóna diners als catalans», sense que el periodista del diari 'El Mundo' li preguntés res referent a Catalunya. «Cada vegada que veig que per acontentar als catalans els estan donant diners, em poso negra. Perquè precisament no és la comunitat que més ho necessita», deixa anar Maura. 

La cerimònia dels Goya

Els Goya se celebraran a Sevilla el divendres 2 de febrer amb Andreu Buenafuente i Sílvia Abril com a presentadors. La parella, matrimoni en la vida real, ha deixat clar que durant la cerimònia ofendran. I Abril, convençuda que el dia següent rebran crítiques, declara que «em cobriré de vaselina l’endemà dels Goya perquè em rellisqui tot».


Comentaris

envia el comentari