Silvia Jato, la presentadora oblidada de 'Pasapalabra', es casa en secret

Fa cinco anys que manté una relació amb Alberto Fabra

Encara que molts no coneixien la seva relació, la presentadora Silvia Jato i Alberto Fabra, expresident de la Generalitat valenciana, ja fa cinc anys que són parella. Sempre s'han mantingut molt allunyats del focus mediàtic, malgrat que tots dos són personatges molt coneguts a Espanya, la veritat és que als dos se'ls va perdre la pista fa anys, quan van deixar l'actualitat i van passar més a un segon pla.

Des que Silvia Jato va deixar de ser presentadora a la televisió nacional, i des que Fabra deixés de ser president de la Generalitat, tots dos han tingut unes vides molt més tranquil·les, referent a la fama i el seu protagonisme en la premsa. Així doncs, moltes persones ni tan sols sabien de l'existència d'aquesta relació, però ara es coneix alguna cosa més, i és que la parella ha donat aquest mateix cap de setmana un pas endavant més en la seva relació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Silvia Jato i Alberto Fabra s'han casat. Així és, un casament a la intimitat i que no s'havia anunciat, o almenys, del qual no se sabia res en els mitjans de comunicació. De fet, ha estat la mateixa presentadora, a posteriori, qui ha anunciat l'alegre notícia a través de les seves xarxes socials amb una imatge en la qual es veuen dues mans entrellaçades i amb un anell en cadascuna d'elles. Silvia Jato ha comunicat a tots els seus seguidors la feliç notícia.

«Una foto ho diu tot. Ahir, Alberto i jo, ens vam donar el 'sí vull', i ho comparteixo amb vosaltres, els que m'estimeu i sempre m'acompanyeu. Gràcies per les vostres mostres d'afecte i felicitacions», ha deixat escrit la presentadora en forma de comentari en la imatge. El missatge és d'aquest mateix diumenge a la tarda, així que el casament va haver de celebrar-se dissabte, i en plena primavera, com és típic.

La mateixa Sílvia ha volgut donar algun detall de la celebració, ja que en el text amb el qual ha acompanyat la imatge ha deixat escrit on es va celebrar l'especial esdeveniment i també algunes coses més de com va anar tot.

«Va ser un moment preciós i íntim a 'El coso de Burriana' complint les mesures anticovid. Però trobem a faltar a part de la nostra família i a tants i tants amics que quan això acabi ho celebrarem junts», i és que cal recordar que amb les actuals restriccions a tot Espanya, els casaments són un dels esdeveniments que veuen limitat el seu aforament màxim.

'El coso de Burriana' és una masia especialitzada en esdeveniments d'aquesta mena que està situada «en un enclavament privilegiat al costat del mar a Borriana», com es pot llegir al seu compte d'Instagram. La presentadora ha parlat també d'altres detalls de la cerimònia i el posterior festeig, com el seu vestit o alguns dels detalls dels quals van poder gaudir: «El meu vestit era preciós, fet per María Coca. Gràcies també a 'La Reposteria.es' pel seu preciós pastís, i a 'Meigas Fora' pels seus detalls gallecs. Eternament agraïda a la perruqueria Celia de Castellón i a la nostra Carmen Amoros per tant i tant…».

Així doncs, sembla que va tractar-se d'una vetllada molt especial i en la qual la parella va poder celebrar amb magnificència l'amor que es tenen i s'han tingut durant aquests últims cinc anys. Com la mateixa Silvia ha deixat clar, potser no ha estat la millor de les èpoques per celebrar tal esdeveniment, però, la Covid no ha impedit celebrar el seu esperat casament.


Comentaris

envia el comentari