El moviment televisiu que podria aclarir qui presentarà 'Pasapalabra'

Apareix un nou candidat inesperat per conduir el nou concurs d'Antena 3

Imatge del logo de Pasapalabra
Silvia Jato podria tornar a Antena 3 per presentar el concurs que la va fer famosa | Cedida

Feia només uns mesos que Silvia Jato havia tornat a les pantalles de les televisions estatals com a col·laboradora de 'A partir de hoy', el programa dels migdies de TVE. Aquest divendres, però, sorprenentment, s'ha acomiadat del programa de Màxim Huerta sense donar més explicacions sobre les raons del perquè era el seu últim dia.  

Només ha volgut compartir una fotografia a Instagram on agraïa l'equip meravellós que conforma l'espai de la televisió pública. A partir d'aquí, s'han obert les especulacions sobre els motius perquè hagi abandonat la seva col·laboració, i la més factible sembla una incompatibilitat de contractes amb una altra cadena.

Així, un cop lliure, tot apunta que Jato podria ser l'escollida per Antena 3 per presentar el retorn de 'Pasapalabra' a aquesta cadena. I és que cal recordar que durant les primeres temporades, ella va ser la presentadora d'aquest famós concurs.

L'altre gran candidat per 'Pasapalabra'

Si finalment no és l'escollida, és perquè Atresmedia té entre la seva llista de candidats al que possiblement s'ha convertit en la seva cara més reconeixible. D'ençà que es va confirmar la compra dels drets sobre 'Pasapalabra', el nom de Juanra Bonet no ha deixat de sonar amb força perquè es faci càrrec del concurs, sobretot veient que no para d'aparèixer en diversos formats com darrerament amb la tornada de 'Quién quiere ser millonario'. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari