Cristina Porta, ensorrada en explicar el drama familiar

Situació dramàtica a casa de Cristina Porta, la favorita de 'Secret Story': «Es mor»

Cristina Porta confessa la pitjor notícia que va rebre una de les persones més importants de la seva vida

Cristina Porta va haver de fer front a la prova del revolt de la vida, en què es va obrir en canal. Encara que durant la seva estada a 'Secret Story' ha demostrat un gran caràcter, quan tan sols començava a relatar la seva història es va ensorrar. Per a la reportera la vida no ha estat fàcil. De petita va patir assetjament escolar, que la va deixar marcada per sempre.

Cristina va deixar el plató en silenci quan va confessar que patia insults i agressions. A conseqüència d'aquells episodis, es va protegir emmascarant el dolor i no mostrant debilitat. Tot i això, encara havia de revelar un moment viscut que va acabar per fulminar el seu ànim. La mort d'una persona molt estimada a conseqüència d'una malaltia.

Cristina Porta narra el seu drama familiar

Cristina no va poder evitar l'emoció en recordar un dels episodis familiars més tràgics de la vida. La reportera encara no ha aconseguit superar aquest moment i va trencar a plorar en recordar com un familiar molt proper va morir fa poc. «Fa uns anys es va morir la meva tieta Maribel, la germana de la meva mare, que era una mare per a mi», va explicar. «M'afecta moltíssim psicològicament», confessa entre llàgrimes.

Aquesta mort va suposar per a Cristina un abans i un després a la seva vida pel patiment que va patir la seva tieta, morta de càncer. Tot i que intentava asserenar-se, estava clar que encara no ha estat capaç de superar la pèrdua. Però el patiment de Porta no es va acabar aquí, ja que va revelar l'amarga notícia que va conèixer dies abans d'entrar a 'Secret Story', un cop que no s'esperava i que ha ocupat els seus pensaments durant tot el concurs.

Cristina Porta, plorosa en un plató
Cristina Porta confessa que la seva mare té càncer de mama | Mediaset

La vida encara li tenia preparat un altre cop que no s'imaginava, aquesta vegada relacionat amb la seva mare. «Setmanes abans d'entrar aquí, a la meva mare li van trobar un bony al pit, em va dir que tenia càncer de mama», va explicar. Tot i el diagnòstic de la seva progenitora, Cristina Porta manté l'esperança que aconseguirà superar-lo i és positiva «perquè sé que ella està bé», segons va afirmar.

Cristina Porta es retroba amb la seva mare en plena lluita contra el càncer

Després de conèixer-se l'angoixa per la qual Cristina està passant per la malaltia de la seva mare, Terelu va voler enviar-li un missatge de suport. La filla de María Teresa Campos coneix molt bé com se les gasta la malaltia i la va reconfortar amb les paraules. Minuts després, l'organització del programa va voler donar sorpresa a la concursant. Després de trencar-se amb la corba de la vida, necessitava una abraçada i qui millor que la seva mare per fer-l'hi.

Fins i tot, Guadalix es va desplaçar per donar-li una alegria a Cristina, que es va ensorrar només veure-la. Durant mesos, la periodista ha estat tancada sense saber com es trobaria i ha mostrat la preocupació per la batalla contra el càncer. El retrobament va ser molt emotiu i va servir perquè comprovés que la seva mare es troba bé. De fet, li va dedicar unes paraules tranquil·litzadores a la seva filla, que segons ella «s'està defensant amb molta educació».

Cristina Porta i la seva mare
Cristina Porta mostra la preocupació per la malaltia de la seva mare | Cedida

També hi va haver temps per a les bromes, i la reportera no va dubtar a preguntar què li semblava la relació amb Luca Onestini. La seva sorpresa va ser grata en veure com la seva mare la va aprovar, feliç de veure la seva filla somriure. «Jo crec que ha d'anar primer a Itàlia, i que després vinguin per Reis», deia entre rialles. Sens dubte va ser una nit molt especial per a Cristina Porta, que va mostrar el seu costat més sensible i els traumes que la van marcar per sempre.