Sofía Cristo de cara somrient

Sofía Cristo confessa les seqüeles de l'abús que va patir: «Em passava el dia drogada»

Sofia Cristo no dirà el nom de l'agressor per protegir la seva família

Sofía Cristo ha concedit una de les entrevistes més complicades de la seva vida, ja que ha abordat un tema delicat: l'agressió sexual que va patir. Promet que mai li posarà nom al seu pitjor malson, ja que no vol que la seva família pateixi per quelcom tan dur. 

Sofía Cristo assegura que va necessitar revelar aquest secret perquè ja no podia estar més temps en silenci. Va rebre una trucada de 'Secret Story' i es va sentir tan còmoda que va decidir fer un pas i compartir-ho amb els espectadors.

«Quan em truquen perquè els expliqui els meus secrets m'obro, però no em deixen que aquest sigui el meu secret perquè és un trauma». Tot i això, va pactar amb el grup de psicòlegs del programa parlar obertament del tema per intentar posar fi a aquest drama.

Bárbara Rey es va quedar sense alè després d'escoltar la seva filla, reacció que ha generat molt dolor a l'exconcursant de 'Secret Story'. Aquesta és la raó per la qual abans de començar la seva entrevista al 'Deluxe' va assegurar: «M'inquieta abordar el tema dels abusos».

Sofía Cristo dona detalls esgarrifosos: «Està inhabilitada»

Sofía entén que en haver compartit aquest episodi amb l'audiència tothom s'estigui fent moltes preguntes. Vol deixar clar que hi ha límits que no traspassarà per no fer mal, tot i que ha donat alguns detalls molt durs.

«Podria descriure la situació tal com va ser: em va passar amb cinc o sis anys. En un primer moment, no volia pensar-hi i em feia vergonya, però després vaig començar a explicar-ho a algunes amistats», explicava. 

«És una persona que no podia venir a casa quan volgués perquè som de ciutats diferents. Perquè passés uns dies a casa s'havien d'alinear els astres, així que mai li diré a la meva mare qui és», promet.

La DJ més estimada de la premsa del cor assegura que «aquesta persona ja no pot fer mal a ningú perquè està inhabilitada». Ha revelat que el seu agressor o agressora «està molt malament», motiu pel qual prefereix no revelar la seva identitat i passar pàgina.

Sofía Cristo confessa el seu trauma amb els homes

La filla de Bárbara Rey està convençuda que aquest succés li ha provocat seqüeles irreversibles, i que per aquest motiu té tant rebuig cap als homes. Ha mantingut relacions heterosexuals, però se sent molt més còmoda amb les dones perquè hi troba «menys obstacles».

Sofía ha revelat com va passar els primers dies després de l'agressió, sentiment que no és capaç d'oblidar i que va condicionar el seu futur. «Els dies següents van ser com si m'haguessin clavat una pallissa», comenta visiblement afectada.

L'entrevistada confessa que va trigar a adonar-se que havia patit una agressió sexual i quan en va tenir consciència va canviar la seva vida. «Quan vaig començar a ser conscient del problema em passava el dia drogada».

Bárbara Rey haurà d'esperar per saber qui és la persona que va abusar de la seva filla, ja que de moment promet no dir el nom. És algú que tenia una estreta relació amb l'artista i amb el seu exmarit, Ángel Cristo.

«Potser algun dia ho explicaré a la meva mare, però a hores d'ara, com ja tinc jo aquest dolor, no vull passar-lo a ella. Ressentiment no en tinc, ja estic molt en pau amb aquest tema. El que tinc és fàstic cap a aquesta persona».

Una de les seves confessions també ha sigut: «Jo sóc bisexual, però a l'hora de relacionar-me amb un home tinc molts obstacles. No sé si serà per això, però sóc incapaç de mantenir una relació estable amb un noi».