Sofia Suescun i Alejandro Albalá acaben a crits als passadissos de Mediaset

En aquest cas, ha estat una revelació relacionada amb Chabelita el que ha desencadenat un dur enfrontament entre la mediàtica parella
Sofía i Alejandro Albalá al plató de 'Mujeres y Hombres y Vicevera' | Cuatro

 

Dia rere dia sorgeix una nova polèmica en la relació de Sofía Suescun i Alejandro Albalá. Després deixar-ho i tornar a estar junts diversos cops, la parella no travessa, ni de lluny, el seu millor moment, i ara va viure una brutal baralla, als passadissos de Mediaset mateix. 

 

Tot va començar amb el periodista Antonio Rossi, que va revelar que Chabelita, que recentment ha donat per finalitzada la seva relació amb Alberto Isla, es mostrava interessada a trobar-se amb el seu exmarit a Cadis. Això va desembocar en un nou enfrontament entre la guanyadora de 'Supervivientes' i el seu xicot. 

 

Moments de molta tensió

Els dos ja van començar a discutir al plató de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', però el que més crida l'atenció és que l'enfrontament no va acabar allà. La mediàtica parella va continuar discutint fins i tot a fora del programa, arribant a muntar «un espectacle» fora de les càmeres. 

 

Sofía Suescun i Alejandro van continuar discutint fora de 'MYHYV' | Telecinco

 

Segons sembla, les informacions que van arribar a les orelles de Sofia no li van fer gens de gràcia. Després de saber les intencions de Chabelita, li va donar a entendre que no tenia pensat acompanyar-lo a Cadis. Això no li va agradar al jove, que va acusar-la d'aprofitar les paraules de Rossi per cancel·lar el viatge. «M'estimes una pu** merda. L'únic que vols és televisió i morbo, i ja està», va cridar Alejandro.

 

Mentre el jove es mostrava indignat, Sofía li donava a entendre que tampoc tenia pensat quedar-se a Madrid. «No et creguis la premsa i et creguis aquella bajanada», li va dir Alejandro a Sofía, afegint que «ha dit Antonio Rossi que ha estat ella, que s'ha preocupat si jo estic allà o no». «Que ets molt llesta, que t'has equivocat», va continuar.  

 

Alejandro Albalá es va indignar moltíssim amb Sofía  | Telecinco

 

«El que vols és buscar qualsevol excusa per quedar-te aquí a Madrid i no dir-me la veritat», va continuar Alejandro, a qui Sofía li va contestar, molt alterada també, que ella no s'ho ha «inventat», sinó que li han contat. 

 

 

Es tornen a reconciliar

Ara bé, tot i el dramatisme de la situació, segons han indicat els col·laboradors del 'Programa de Verano', finalment la tranquil·litat va tornar a la relació. Els dos van fer les paus, i l'enfrontament no va acabar per trencar la relació.

 

De fet, aquella mateixa nit Alejandro i Sofía van sopar junts, i l'exmarit de Chabelita va confirmar que continuaven junts. Finalment, sembla que el viatge al Puerto de Santamaría segueix en peu. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris