Sofía Suescun es converteix en la guanyadora de 'Supervivientes 2018'

Els pronòstics no fallat, i tot i haver sigut una de les concursants més polèmiques, finalment s'ha imposat a Logan

Finalment, els pronòstics s'han complert, i Sofía Suescun s'ha convertit en la guanyadora indiscutible de 'Supervivientes 2018'. La també guanyadora de 'GH' ha aconseguit enamorar el públic, tot i haver-se convertit, alhora, en una de les participants més polèmiques, i més criticades. Durant la final es va enfrontar a Logan, amb qui la suposada relació d'«amistat» sembla haver arribat al seu final. 

És innegable, però, que Sofía sempre ha estat una de les grans favorites a guanyar el programa, però el seu caràcter i les seves polèmiques decisions no sempre han estat atributs ben rebuts pels teleespectadors, i encara menys pels col·laboradors del plató. Tot i això, finalment s'han imposat els seus seguidors, que han catapultat el gran premi de 200.000 euros just a les seves mans. 

 S'ha imposat a Logan, un concursant molt especial per a ella

L'edició de 'Supervivientes' d'aquest any ha estat clarament marcada pel pas de Sofía. La seva estranya relació amb l'altre finalista, Logan, es va convertir en tema de debat gairebé diàriament en el plató de Mediaset, i alguns fins i tot van arribar a sostenir que eren més que simples amics. De fet, s'ha arribat a dir que hi va haver fins i tot un petó, però la veritat és que no ha estat el seu únic home a Hondures. 

Suescun va entrar al programa com a parella d'Alejandro Albalá, ex de Chabelita, cosa que va generar una gran expectació, ja que Alberto Isla, l'actual parella de la filla d'Isabel Pantoja, també s'havia convertit en concursant. Després d'uns dies, Albalá va trencar la seva relació amb la guanyadora en directe, i de fet va viatjar a l'illa d'Hondures per comunicar-li els motius. Aquí va ser on vam veure la Sofía més destrossada, tot i que alguns espectadors van considerar que estava fent «teatre». 

Un concurs marcat per les polèmiques de Sofía

Quan la situació semblava millorar a l'illa, la direcció del programa estrella de Mediaset va decidir crear més polèmica, i incorporar un nou concursant: Hugo Paz. Es tractava de l'exparella de Sofía, amb qui la guanyadora de 'GH' va viure moments molt complicats per les seves suposades infidelitats. 

Però el pas de Suescun pel programa no es pot resumir tan sols als seus amors, sinó també als seus durs enfrontaments. En concret, Sofía va viure moltes tensions amb Alberto Isla, però també va discutir amb Francisco i fins i tot amb Romina i María Jesús. Tot i aquestes polèmiques, la filla de Maite Galdeano ha aconseguit fer-se amb el premi, tancant una de les edicions més populars de 'Supervivientes'. 


Comentaris

envia el comentari