IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sofía Suescun no vol que la seva mare es fiqui més en les seves relacions

La concursant de 'GH DÚO' ha decidit mantenir la seva mare al marge de les seves relacions sentimentals després del reny que va sofrir per part d'ella

Sofía Suescun ha pres una desició sobre la seva mare
Sofía Suescun ha pres una decisió sobre la seva mare | TELECINCO

‘GH DÚO’ encara la seva recta final. Per donar ànims als seus concursant aquests últims dies, van rebre la visita dels seus familiars a la casa de Guadalix, que van anar a oferir-los el seu suport. En aquesta visita es van viure moments històrics, com el retrobament entre Kiko Rivera i la seva germana Isa Pantoja, els quals van ser vistos junts i compartint plató, per primera vegada a la televisió.

A alguns concursants però, no els va ajudar gens el retrobament amb els seus familiars, com és el cas de Sofía Suescun, que va rebre la visita de la seva mare, la qual li va etzibar tota una sèrie de retrets de forma tan dràstica que Sofia es va quedar molt tocada, arribant inclús a patir un atac d’ansietat. Aquests avisos de la seva mare anaven encaminats a ordenar-li que no es dirigís més a Alejandro Albalá ni s’apropés a ell, ja que això l’estava perjudicant. Entre altres coses, la seva mare li va recriminar: «Estar amb Alejandro Albalá et perjudica totalment, ara, si tu vols tirar per allà...».

 

 

Sofía aparta la seva mare de les seves relacions sentimentals

La visita de la seva mare ha afectat moltíssim a Sofía, tant que ha decidit distanciar-se el màxim possible de la seva exparella Alejandro AlbaláTot i això, l’estirada d’orelles per part de Maite Galdeano l’ha fet reflexionar sobre la figura que exerceix aquesta en les seves relacions sentimentals. Després de pensar-s’ho bé, Sofía ha pres una decisió: mantenir la seva mare al marge de les seves relacions de parella, i així evitar la seva influència i que li digui què ha de fer.

 

La distància entre Sofía Suescun i Alejandro Albalá és cada vegada més gran
La distància entre Sofía Suescun i Alejandro Albalá és cada vegada més gran | TELECINCO

 

A part de tot això, Sofía no està passant pel seu millor moment, ja que aquesta setmana es juga l’expulsió junt amb els altres nominats: Maria Jesús Ruiz i la seva exparella Alejandro Albalá. Ella sospita que serà la que abandoni el concurs, ja que cada setmana, quan es connecta amb la casa de Guadalix, poden sentir-se les cridòries en contra d’ella que profereix gran part del públic, cosa que li fa pensar que no compta amb l'estima de l'audiència i que té moltes paperetes per ser l’expulsada d’aquest dijous.

Els percentatges, de moment, mostren que la cosa està entre dos nominats, ja que els dos més votats compten amb un 43,1% i un 44,7%, mentre que el menys votat els segueix a una bona distància amb un 12,2%. Sofía ha manifestat que l'única cosa que espera és que el duel entre els dos nominats no sigui entre ella i Alejandro Albalá, perquè així no s’hagi d’enfrontar a les imatges tan deplorables que han protagonitzat ambdós.

 


Comentaris

envia el comentari