Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sofía Suescun podria estar esperant un fill d'Alejandro Albalá

La guanyadora de 'Supervivientes' ha confessat que van mantenir relacions sexuals sense anticonceptiu
Sofía Suescun durant l'entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Des que Sofía Suescun ha tornat a Espanya no deixa de ser notícia. Les seves constants anades i vingudes en la seva relació amb Alejandro Albalá han estat el centre d'atenció de la premsa del cor, i ara cal sumar-li una revelació que no ha deixat a ningú diferent.

 

Rafa Mora ha estat la persona que ha obert la caixa dels trons quan, en l'última entrevista de Suescun a 'Sábado Deluxe', revelava que l'exmarit de Chabelita estava preocupat perquè pensa que la guanyadora de 'Supervivientes' pot estar embarassada.

 

El col·laborador va preguntar-li si pren algun mètode anticonceptiu, al que Sofia li va respondre que sí que prenia un però que en anar a Hondures per participar en el 'reality' va deixar de prendre'l: «Sí que és veritat que quan vaig a 'Supervivientes' deixo aquest mètode, i sí que és veritat que a mi se'm talla la regla», comentava.

«He estat intimant amb Alejandro sense anticonceptiu»

«Alejandro està dient que et nota rara, més que mai, i que fa un temps que està una mica preocupat perquè pensa que potser podeu ser pares», va dir l'extronista, davant la reacció d'incredulitat de Sofía, que no es creia que Rafa Mora s'hagués assabentat del que estava passant.

Sofia va confessar que havia intimat amb Alejandro després de tornar d'Hondures | Telecinc

 

«Això és una mica complicat», explicava la filla de la Maite Galdeano, subratllant: «Jo no prenc cap mètode, quan surto tampoc puc prendre, perquè fins que no em torni la regla no puc. Jo he estat amb Alejandro intimant i sense anticonceptiu».

 

Per això, va assegurar que en cas d'estar embarassada «només hi ha la possibilitat que sigui d'Alejandro». Malgrat això, la guanyadora de 'Supervivientes' va confessar que avui en dia no vol tenir fills i que també estava preocupada, ja que a més d'haver trencat la seva relació amb ell, havia parlat amb Laura Matamoros, qui li va explicar que es va quedar embarassada abans que li tornés la menstruació quan va tornar d'Hondures.

 

Tot i això, va voler treure la llenya del foc i restar importància al tema: «En tornar vaig mantenir relacions amb Alejandro i ara com ara no tinc la regla, però això no vol dir que estigui embarassada», concloïa.

Jorge Javier Vázquez posa en dubte el seu embaràs

Tot i que la notícia va generar un gran enrenou entre els col·laboradors del programa, entre els quals es trobaven Belén Esteban, María Patiño i Gema, Jorge Javier va fer un comentari amb el qual va criticar la seva actitud i va donar a entendre que no es creia que realment estigués embarassada.

 

«Coneixent com es manegen, seria un altre preu», deixava anar, volent dir que si Sofia hagués estat embarassada de veritat, el preu que hauria demanat per concedir l'entrevista hauria estat molt més alt.

 

No obstant això, el comentari del presentador català va fer tornar a saltar les alarmes dels rumors que apunten que la relació entre Sofía Suescun i Alejandro Albalá és un muntatge que ja tenen estudiat per garantir les seves aparicions en televisió. Així, caldrà veure si amb el temps Jorge Javier té la raó o si realment la guanyadora de 'Supervivientes' està embarassada.