Sofía Suescun, fitxada com a col·laboradora estrella d'un exitós programa de Telecinco

La filla de Maite Galdeano continua lluitant per guanyar-se un camí televisiu

La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta
Sofía Suescun, fitxada com a col·laboradora estrella d'un exitós programa de Telecinco | Telecinco

Sofía Suescun continua lluitant per a guanyar-se un camí televisiu allunyada de les polèmiques familiars i intentant que les productores la contractin com a tertuliana sense la necessitat d'acabar parlant sempre de la seva pròpia família. 

Si bé és cert que mai ha acabat encaixant en programes com 'Sálvame' o 'Viva la vida', ara la filla de Maite Galdeano tindrà una nova oportunitat de mostrar la seva faceta com a tertuliana, i d'ella dependrà mantenir la seva cadira en un dels programes de més audiència de Telecinco.

Segons ha avançat en exclusiva FormulaTV, Sofía Suescun s'estrenarà demà dimarts com a col·laboradora de 'Ya es mediodía', el programa que presenta Sonsoles Ónega a Telecinco. La jove formarà part de la tertúlia final del programa, que rep el nom de 'Fresh' i que té com a objectiu analitzar les notícies del cor i l'actualitat dels 'realities' de la cadena.

El seu fitxatge se suma al de Jorge Pérez, guanyador de l'última edició de 'Supervivientes' i que també entra en la roda de tertulians del format, de la qual també formen part Marta López, Isabel Rábago o Rosa Benito, entre molts altres. 

Entenem que aquests dos últims perfils i que han entrat a formar part de l'equip estan propiciats per la imminent estrena de 'La isla de las tentaciones', sabent a més la sobrada experiència que tenen els dos en els programes de telerealitat.

La secció 'fresh', molt criticada a les xarxes socials

Malgrat tots els fitxatges que està realitzant el programa, l'espai que ocupa la secció del cor dins del programa es redueix a escassos deu minuts, on es tracten de pressa i sense molta profunditat dos o tres temes, arribant fins i tot a limitar les intervencions dels tertulians a una frase per cap, quelcom que fins i tot perilla si aquests coincideixen amb col·laboradors estrella com Marta López o Rosa Benito, que acaparen els pocs minuts que dura la secció.


Comentaris

envia el comentari