URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Sofía Suescun, nova presentadora interactiva a 'Supervivientes'

La de Navarra ha sofert una importada davallada de popularitat que intentarà resoldre amb aquesta nova aventura professional

Sofía Suescun serà presentadora a 'Supervivientes'
Sofía Suescun serà presentadora a 'Supervivientes' | INSTAGRAM

Sofía Suescun no travessa el seu millor moment personal ni professional. La seva caiguda de popularitat després de la seva participació a ‘GH DÚO’és més que evident, ja que ha estat expulsada dues vegades d’aquesta edició. A la guanyadora de dos ‘realities’, ‘Gran Hermano’ i ‘Supervivientes’, els espectadors li han girat l’esquena, i ha hagut d’aguantar tota mena de crítiques pel seu comportament amb la seva exparella Alejandro Albalá. Tot això ha afectat tant la concursant que inclús ha confessat que es troba en tractament psicològic.

Davant del mal moment en què es troba Sofía, la nova notícia que ha sortit a la llum només fa unes hores, és possible que l'ajudi a recobrar l'ànim i a recuperar la seva popularitat perduda: Telecinco ha anunciat que exercirà de presentadora interactiva a ‘Supervivientes’.

 

Un nou espai interactiu

Tot just es comencen a saber les novetats amb què torna aquesta nova edició de ‘Supervivientes’, que aquest any ve carregada de canvis. Entre ells, que la cadena Cuatro també emetrà gales i programes sobre el ‘reality’ i que Carlos Sobera serà el presentador d’una gala setmanal a Cuatro. Jorge Javier i Lara Álvarez estaran al capdavant de la conducció del programa i de les connexions des d’Hondures respectivament, i Jordi González serà el moderador del ‘Debate’, com fins ara.

Sofía Suescun tornarà a recordar el seu pas pel 'reality'
Sofía Suescun tornarà a recordar el seu pas pel 'reality' | INSTAGRAM

 

A tot això doncs, Sofía Suescun s’unirà a l’equip de presentadors dirigint un nou format d’interacció amb els espectadors que s’anomenarà ‘Quiz SV’, un concurs al qual es podrà participar des de MiteleON. El concurs serà emès just abans de les gales i constarà de 10 preguntes que es plantejaran als espectadors respecte del 'reality' i que aquests hauran d'encertar; el que n'encerti més, s'endurà 200 euros. Amb això s’intentarà que hi hagi interacció entre els espectadors i el programa, ja que inclús podran saber el pes que van perdent els concursants de ‘Supervivientes’ a mesura que avança el programa.

 

Aquesta nova edició de 'Supervivientes' ha apostat fort per la 'televisió transversal', amb l'emissió de programes tant a Cuatro com a Telecinco i amb els nous fitxatges milionaris, entre ells el d'Isabel Pantoja, que arrossegaran els espectadors i els mantindran enganxats al 'reality'. Per la seva banda, i gràcies a aquest nou repte professional, Sofía potser podrà començar a encarrilar de nou la seva vida i intentarà recuperar la popularitat que ha perdut.

 

Comentaris

envia el comentari