IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El ridícul escandalós de Sofia Suescun a 'Supervivientes'

La guanyadora de 'realities' va de cap a caiguda en cada una de les seves intervencions televisives

Sofia Suescun al plató de Telecinco
Sofia Suescun surt escaldada cada cop que intenta atacar a Gloria Camila a 'Supervivientes' | TELECINCO

Sofia Suescun segueix intentant per tots els mitjans provocar la seva enemiga declarada i ex de Kiko Jiménez, Gloria Camila, encara que la cosa no li està sortint del tot bé gràcies als comentaris elegants que li deixa anar aquesta última. Ambdues coincideixen en cada gala de ‘Supervivientes’, i cada cop que Sofia Suescun veu una oportunitat, intenta treure de polleguera a Gloria Camila, encara que de moment, no ho ha acabat aconseguint.

Sofia Suescun fa el ridícul en plena gala

La seva última jugada la va intentar ahir, quan a la gala dels dimarts de ‘Supervivientes’, Sofia va voler menysprear Rocío Flores, familiar de Gloria Camila, dient que està tot el dia sota les palmeres sense fer absolutament res. Gloria però, no es va estar de contestar-li, i ho va fer esmentant el seu germà Christian Suescun, qui també es troba concursant a l'illa d'Hondures, dient-li que la ràbia la supera i que dedica el temps a criticar Rocío Flores en comptes de defendre el seu germà, que és el que hauria de fer. 

Un comentari al qual Suescun no ha sabut respondre i que ha provocat un fort aplaudiment i ovació per part del públic del plató, a favor de Gloria Camila. A Sofia Suescun se li van esvaint a poc a poc els motius per seguir estant a peu de canó als platós de televisió i resultar interessant. Les seves aparicions televisives sempre van lligades a situacions de conflicte i a barallar-se amb un rival, i quan aquest no existeix o no li dona peu, com és el cas de Gloria Camila, sembla que la flama se li apaga a la reina dels ‘realities’.

També et pot interessar...

 

 

Comentaris

envia el comentari