Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un blanc a l'edifici de la Generalitat

Sofía Suescun va tenir sexe durant l'evacuació de 'Supervivientes'

Els companys del programa asseguren que va tenir una trobada amb un altre concursant
Jorge Javier revela les converses dels concursants de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Sofía Suescun continua sent la gran protagonista de la present edició de 'Supervivientes'. La filla de Maite Galdeano ha tornat a col·locar-se al centre de totes les mirades, després que 'Sábado Deluxe' revelés que hauria tingut una trobada sexual amb un altre concursant del programa.

 

Davant d'un extasiat Jorge Javier Vázquez i d'un incrèdul Alejandro Albalá, la Direcció de 'El debate de Supervivientes' va informar que, una gravació de Mayte Zaldívar i el Maestro Joao confirmaria el rumor. «Sofía Suescun ha tingut relacions sexuals», va explicar el presentador.

Alejandro Albalá no s'ho creu

«Com ha de tenir relacions?», preguntava l'exparella de Sofía Suescun, considerant una incoherència a fer una cosa així davant totes les càmeres de l'illa. No obstant això, Jorge Javier Vázquez tenia la resposta preparada per Alejandro Albalá, ja que la trobada hauria estat durant l'evacuació.

 

Sofía Suescun hauria mantingut relacions amb un concursant | Telecinco

 

Aquesta setmana, els concursants de 'Supervivientes' es van veure obligats a abandonar Cayos Cochinos, la paradisíaca regió hondurenya on estan instal·lats. El temporal climàtic feia perillar la seva estada, pel que van ser traslladats a una zona més segura, on les càmeres no els perseguien.

 

Segons la conversa que van protagonitzar Mayte Zaldívar i el Maestro Joao, Sofía Suescun i un altre concursant, que no es va revelar la seva identitat, van aprofitar el moment per deixar córrer la imaginació i gaudir d'una aventura teòricament prohibida durant el reality.

Crítiques contra Sofía Suescun

Els membres de 'Sábado Deluxe' no van tardar a criticar Sofía Suescun pels rumors apareguts. María Patiño va advertir que Mayte Zaldívar «no es caracteritza per inventar-se les històries», espantant encara més a un Alejandro Albalá que no sabia on amagar-se.

 

Per la seva part, Belén Esteban va dirigir-se directament cap al jove, fent honor al seu caràcter directe i sense vergonya. «Ara què et sembla, Alejandro? Fotut, no? Clar!», li etzibava la tertuliana, davant la sorpresa de l'exparella de Chabelita Pantoja.

 

Ara només falta saber quin dels concursants de 'Supervivientes' és el que s'hauria posat al llit amb Sofia Suescun. Els rumors apunten cap a Hugo Paz, Sergio Carvajal o Logan, els tres participants amb els quals la filla de Maite Galdeano ha tingut un comportament més afectiu.