Sofía Suescun fa 'topless' a 'Supervivientes' per saber què passarà amb ella

El Mestre Joao va dur a terme una de les seves divertides sortides de to

Sofía Suescun, en topless delante del Maestro y Alejandro.
Sofía Suescun fent topless | Telecinco

Sofia Suescun s'està convertint en la protagonista absoluta de les nits de 'Supervivientes'. El Mestre Joao, però, també ocupa gran part del cor dels espectadors gràcies a les seves prediccions interpretant el cul dels concursants del programa de Telecinco. En aquesta ocasió, però, Joao ha sorprès tothom amb la seva darrera i sorprenent predicció.

I és que gràcies a «l'Última Hora» de ‘Supervivientes', vam poder veure com la nova predicció de Joao es basava, per sorpresa, amb els mugrons dels concursants.  

Un ritual molt peculiar

El Mestre Joao no es va arronsar i va proposar a Sofia Suescun i a Alejandro Albalá si volien saber què els oferiria el futur. En afirmar-ho, però, aquests es van haver de sotmetre a una de les prediccions conjuntes del peculiar membre de 'Supervivientes'.

El cert, però, és que molts espectadors no donaven crèdit a què estaven veient. Suescun, així mateix, va veure la proposta amb bons ulls i va optar per treure's la part superior del bikini. Marcant-se així, un 'topless' d'allò més sorprenent.  

Tot i això, no es va poder veure res perquè van tapar els pits de Sofia de manera digital. Joao, però, va poder examinar bé els mugrons de la parella per fer el ritual.

«Apropa'm el mugró»

Va ser una de les revelacions més xocants i divertides de Joao. Aquest, de fet, va explicar que per dur a terme la conjura ambdós personatges van haver d'«apropar els mugrons». Sofia no s'ho va pensar dues vegades i va optar per abraçar ràpidament al seu company de pantalla, Alejandro. Una imatge que va cridar molt l'atenció però que va satisfer, com no podia ser d'altra manera, a Joao. 


El moment va ser d'allò més comentat a les xarxes i és que el 'share' que va assumir el programa va ser dels més extiosos de la temporada. Així doncs, endavant amb les previccions, Joao!.


Comentaris

envia el comentari