Sofía Suescun torna a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' com 'opinionista'

El Maestro Joao també s'incorporarà al programa com a assessor de l'amor

Sofía Suescun
Sofía Suescun tornarà a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | Telecinco

L'última edició de 'Supervivientes' ha estat un autèntic èxit i ha batut tots els rècords d'audiència. Per això, Mediaset ha apostat per mantenir en pantalla els seus participants més mediàtics i ja els ha començat a repartir pels seus programes. Així, la guanyadora del concursSofía Suescun, fitxarà per 'Mujeres y hombres y viceversa' per intentar recuperar l'èxit d'un programa que cada vegada ha anat a menys. 

D'aquesta manera, la doble guanyadora de 'realitys' tornarà al programa del qual va formar part com a tronista, trobant l'amor amb Hugo Paz. Ara, però, no torna com a tronista sinó com a 'opinionista', convertint-se així en una de les figures que valorarà les decisions i reaccions dels diferents participants del programa.

El Maestro Joao també fitxa per ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’

El Maestro Joao le cuenta a Sofía que sabe lo que ha pasado entre ella y Alejandro
Sofía Suescun i el Maestro Joao a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Cal destacar que 'Supervivientes' està fet per la mateixa productora que 'Mujeres y Hombres y Viceversa', motiu pel qual estan intentant aprofitar al màxim el gran èxit que ha tingut el concurs. Així, el de Sofía Suescun no serà l'únic fixatge que faran. El Maestro Joao, que ha estat un dels participants que més suport ha rebut, també s'incorporarà al programa de cites.

En el cas del vident, farà d'assessor de l'amor i haurà d'aconsellar als concursants quines poden ser les decisions més beneficioses per al seu futur. De fet, a 'Supervivientes' ja va donar mostres de què estava molt capacitat per ocupar aquesta plaça, aconsellant a Sofía Suescun i Alejandro Albalà sobre la seva relació.

El Maestro Joao, molt emocionat amb la nova feina

Quan va conèixer que formaría part del programa de Cuatro, el Maestro Joao es va mostrar molt content i es va llançar a donar el seu primer consell: «Hi ha d'haver la necessitat de trobar parella, de compartir la seva vida i d'estar segur de necessitar a algú que li reafirmi en el camí».

El vident, però, també creu que és molt important «que tingui ganes de sexe» perquè «a l'amor hi ha d'haver moviment», ja que «si no el que es té és por». A més, ha destacat que no considera l'edat com un factor d'extrema importància en les relacions, de manera que no s'han de tancar portes per aquest motiu.


Comentaris

envia el comentari