Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sofía de 'Supervivientes' després de veure a la seva exparella Hugo al concurs: «Per què això, Jorge?»

La concursant no aguanta les llàgrimes i s'enfonsa després de conèixer que el seu ex és el seu nou company a l'illa
Sofía Suescun trenca a plorar, després de l'arribada d'Hugo Paz | Telecinco

 

«Cara de fastig, cara de sorpresa, cara de cul, cara d'estranyesa». Aquestes van ser les expressions amb les quals Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Supervivientes' va descriure la cara de la concursant Sofía Suescun després de conèixer qui era el seu nou company.

 

Mentre s'apropava, Sofía va identificar qui era aquella persona, ni més ni menys que la seva exparella Hugo Paz. La jove no va poder suportar la situació i va començar a plorar desconsoladament: «Tot em passa a mi», reclamava.

 

Sembla que Suescun estava molt molesta i enfadada per la decisió de la realització de comptar amb la seva exparella per formar part de l'edició de 'Supervivientes'. Sofía, molt trista, va dir: «No és just. Aquesta persona m'ha fet molt de mal». Seguidament va preguntar directament al presentador: «Per què això, Jorge?».

 

Sofía no saluda a Hugo

Sofía no tenia forces per parar de plorar ni tampoc per observar com Hugo saludava alegrement als seus companys. La jove reclamava sense parar la decisió de seleccionar a la seva exparella, però el que el programa volia era que canviés la seva actitud.

 

Jorge Javier li va demanar que s'apropés a Hugo perquè poguessin parlar, un moment que semblava que ja estigues prèviament pactat des que comences el seu viatge: «Em fas dos petons?», li va preguntar Hugo a Sofía.

 

«No, ara no vull res», va dir ràpidament. La guanyadora de 'Gran Hermano' estava incrèdula, a més de per haver de retrobar-se amb la seva exparella al concurs, també perquè sap que ella serà un dels concursants amb més repercussió en aquesta edició de 'Supervivientes 2018'.

 

Sofía Suescun, desolada, després de conèixer que Hugo Paz arribava a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Hugo Paz, nou concursant de 'Supervivientes'

«Hugo s'incorpora al concurs com a nou concursant, concursant de ple dret. S'incorporarà al 'costat civilitzat', o a l'antic 'costat civilitzat', perquè ja que tenen un concursant menys, Hugo acudeix al rescat del grup que té un concursant menys», va voler informar el presentador Jorge Javier Vázquez.

 

Llavors va ser quan li va donar l'oportunitat a Hugo de presentar-se als seus companys i també als teleespectadors, ocasió que va voler aprofitar la seva exparella Sofía: «No, el presento jo si vols, Jorge. Hugo, exparella de Sofía Suescun. Ja està, res més. Primer de tot, de res perquè estigui aquí».