Sonada ruptura a 'Operación Triunfo' després de 13 anys de relació

La cantant Natalia Rodríguez, que va participar en la primera edició d'Operación Triunfo', anuncia la seva ruptura amb Álex Pérez

L'exconcursant d'OT Natalia Rodríguez al plató de 'Tu cara me suena'
La cantant ha revelat que ha trencat amb la seva parella després de 13 anys  | Instagram

La cantant i exparticipant d'Operación Triunfo' Natalia Rodríguez acaba d'anunciar que ha trencat amb el seu xicot, Álex Pérez, després de 13 anys junts. Una notícia que la mateixa cantant ha confirmat en les seves xarxes socials després que es rumoregés amb una possible ruptura, ja que la parella feia un temps que tenien vides separades.

 

Res feia presagiar aquest desenllaç pel fet que la parella semblava molt sòlida i feia més d'una dècada que estaven junts; fa un any, el 21 de gener, Natalia publicava una bonica fotografia en què celebrava l'aniversari de la seva parella, l'Álex, que complia 35 anys. I ho feia amb una estampa de postal, situats tots dos en una posta de sol a la platja de la localitat natal de la cantant, Sanlúcar de Barrameda, on a més descrivia els inicis de la seva relació.

 

«I pensar que només tenies 22 anyets quan vam començar! I avui celebrem els teus 35 anys. Érem uns nens que hem crescut junts, ens hem anat coneixent, hem anat madurant i ens hem adonat que encara que passin els anys no podem estar l'un sense l'altre. Felicitats, Álex. Celebrem la vida i a complir molts anys junts, t'estimo».

 

I encara que la notícia de la seva separació ha estat una sorpresa molt trista, al 'post' que Natalia ha publicat per anunciar la seva ruptura es veu que guarda un bon record de la relació.

Així anuncia la cantant la seva ruptura

«La meva cançó preferida deia 'res és per sempre...' i no ho volia creure. Comencem molt joves, madurem junts, ens enfrontem a moments bons i dolents, vam gaudir moltíssim, vam recórrer mig món junts i ens vam estimar amb totes les forces, però la vida és així i després de 13 anys els nostres camins s'han separat. Per a mi no és gens fàcil escriure aquestes paraules, però volia fer-ho. Començo un nou camí sense rancor, començo a conèixer-me d'una altra manera i a ser forta, però tot molt a poquet a poquet, ja que està sent difícil i fa mal. Sempre estarà en algun raconet del meu cor per tot el que vivim. Toca seguir endavant», ha explicat la cantant.

La maternitat no entrava en els plans de Natalia

No sabem res dels motius de la ruptura de la parella, encara que es veu que Natalia no volia ser mare de moment, podria haver causat això un cisma en la parella, una diferència de postures irreconciliable? Així parlava del tema ella mateixa en una entrevista al mitjà 'Jaleos' fa dos anys:

 

«Fills? És difícil buscar el moment. Em fa por el fet de parar, veure com et canvia la vida, com reprendria. Com m'adaptaria a la nova situació? Em sentiria ridícula fent el que faig amb el rotllo sexy tenint ja un nen? Això mai ho he parlat en una entrevista. Sí que em fa por ser mare per com reprendria la meva vida i la meva carrera. És complicat», relatava en el seu moment, sent conscient que a la seva edat, cada vegada pot ser més difícil convertir-se en mare, ja que com més edat més difícil és quedar-se embarassada.

 

I afegia:«I em veig amb 35 anys que se'm passarà l'arròs, que és una edat perfecta per a ser mare. Tinc la sensació que l'edat em diu que he de ser mare per collons, però la meva personalitat no vol. Vull ser mare, però no ara. Però el moment és ara. És un conflicte interior que tinc que m'ho fa passar malament. Jo estic com frenant alguna cosa. Soc molt independent, no m'agrada planejar res i amb un fill se t'acaba la independència. No vull ser una mare més gran», concloïa, sospesant els pros i contres de ser mare i quedant-se en la decisió de no ser-ho per ara.


Comentaris

envia el comentari