Muntatge Rocío Carrasco amb el Programa de Ana Rosa

El sonat retrobament de Rocío Carrasco als passadissos de Telecinco

Rocío Carrasco ha coincidit a les instal·lacions de Telecinco amb la parella del seu exmarit

Ahir, dimecres, Rocío Carrasco va fer una cosa sorprenent: va visitar per primera vegada un dels espais televisius que més l'ha criticat aquests últims temps, que no és altre que 'El programa de Ana Rosa'.

Tothom s'esperava que la filla de Rocío Jurado no tornaria a sortir a Telecinco fins demà, divendres, però no ha estat així. El normal hauria sigut que tornés a la cadena de Fuencarral demà a les 22.00 amb motiu de la nova emissió de 'Montealto: retorno a la casa'. Però s'ha armat de valor i ha anat a l'espai d'Unicorn Content.

El programa matinal de Telecinco, que actualment presenta Patricia Pardo, ha volgut donar-li l'oportunitat d'explicar-se. Així doncs, a plató número 2 de Telecinco, la madrilenya ha parlat tranquil·lament sobre els temes més espinosos de la seva família i sobre la relació amb els seus fills.

Pla general del 'Programa de Ana Rosa'
Aquest dimecres, Rociíto va aparèixer per sorpresa a 'El programa de Ana Rosa' | Mediaset

 

Rocío Carrasco va visitar 'territori enemic'

Rocío, que es trobava en 'territori enemic', va seure al costat de Joaquín Prat i va deixar diversos titulars que no han passat desapercebuts.

A més de deixar clar que no vol continuar parlant de la seva filla pel dolor que els provoca a totes dues, va revelar una altra novetat. I és que demà, a 'Montealto', traurà a la llum 48 documents en què la seva mare va deixar reflectit el patiment que havia viscut amb «l'ésser», Antonio David.

Joaquín Prat va entrevistar Rocío Carrasco durant gairebé una hora, i ella amb prou feines es va deixar res al tinter. Fins i tot va referir-se al seu fill, David, però ho va fer per a deixar clar que és un tema molt delicat que prefereix abordar més endavant.

Més enllà de l'entrevista, ahir al matí, als passadissos de Telecinco, es va produir un retrobament inesperat entre dues persones molt conegudes. Parlem de Rocío Carrasco i una de les reporteres més mediàtiques de la cadena de Paolo Vasile.

Rocío Carrasco durant la seva última intervenció a Telecinco.
Rocío Carrasco a 'Montealto: retorno a la casa' | Telecinco

Com no podia ser d'una altra manera, Rociíto i Marta Riesco, parella actual del seu ex, Antonio David Flores, van coincidir a les instal·lacions de Mediaset.

Rocío Carrasco i Marta Riesco coincideixen a Mediaset

Així, Marta Riesco va compartir un story a Instagram des d'un lavabo de Mediaset. I això va ser només unes hores abans que Rocío Carrasco s'obrís en canal a 'El programa de Ana Rosa'.

Marta Riesco, des de la redacció del programa, va estar molt atenta a tot el que Rocío va dir. I és que continua treballant a l'ombra des que va rebre l'alta laboral després de patir un problema de salut.

Muntatge fotogràfic de Marta Riesco i Rocío Carrasco.
Marta Riesco i Rocío Carrasco van coincidir a les instal·lacions de Mediaset | Catalunya Diari

Rocío Carrasco en cap moment va parlar d'ella ni sembla que tingui cap intenció de fer-ho. Això, malgrat que la reportera ha estat més d'un mes al focus de la notícia des que va sortir a la llum que té una relació amb Antonio David.

No es van creuar, però gairebé

Tot i que Marta era a la redacció i Rocío a plató, van evitar trobar-se durant les dues hores que Rocío va ser a Mediaset. Això sí, crida l'atenció aconseguissin no creuar-se estant tan a prop una de l'altra. En cas d'haver-se produït aquesta trobada tan morbosa, no sabem com haurien reaccionat.

Cal mirar enrere i recordar que Marta fa setmanes va confirmar que està amb Antonio David, un home amb qui Rocío Carrasco ha viscut la pitjor etapa de la seva vida. Alhora, Riesco era gran amiga de la seva filla, Rocío Flores, a qui no li agradava gaire que la reportera sortís amb l'excol·laborador.