CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Nova tongada de pluges a partir de dimarts a la tarda

Sonia Ferrer torna a presentar un programa del cor a Telemadrid

La catalana continuarà col·laborant amb ‘Amigas y conocidas’ de TVE
Imatge de Sonia Ferrer al plató de 'De todo corazón' | Telemadrid

 

La presentadora Sonia Ferrer torna a la petita pantalla i es converteix en el fitxatge estrella de Telemadrid. I és que la catalana serà l’encarregada de presentar ‘De todo Corazón’, un nou programa que es començarà a emetre a partir del pròxim 17 de febrer, tots els caps de setmana.

 

Tot i que continuarà col·laborant amb ‘Amigas y conocidas’ de TVE, Ferrer torna a la que va ser la seva casa l’any 2007, quan va participar en el programa de la cadena madrilenya ‘Con voz voto’.

Sonia Ferrer al programa de TVE 'Amigas y conocidas' | TVE

 

Torna a presentar un programa després de 3 anys

La presentadora mai s’ha allunyat de la petita pantalla, però des de la seva època a ‘Gente’ de TVE no havia tornat a presentar un programa semblant, amb les mateixes característiques i més pròxim al que a ella li agrada, com ha assegurat en una entrevista a ‘Vanitatis’.

 

«Un cor sense crits, sense ferir a ningú. Una informació blanca i amable sense deixar de perdre la intensitat de la informació. A la gent se li pot donar un 'culebrón' o fer-los somiar. Jo prefereixo el segon», senyala.


 

El nou magazín dels caps de setmana

Així doncs, 'De todo corazón' serà el nou magazín dels caps de setmana de Telemadrid. Un programa que combinarà la crònica social, els esdeveniments més glamurosos de Madrid, les estrenes cinematogràfiques i el més destacat de les 'celebrities' i protagonistes de les revistes del cor. Comptarà amb petites seccions que analitzaran la realitat social d'una forma original i divertida.

 

«Famosos en la red» serà una de les seccions i es dedicarà a les notícies que els mateixos famosos han compartit a la xarxa i que són susceptibles de comentaris. «El momentazo» repassarà una situació especial que s'hagi viscut durant la setmana. «Protagonistes» serà una secció on es podran veure entrevistes gravades en exclusiva amb els protagonistes de la setmana.

 

Tanmateix, «El rincón favorito de…» servirà per descobrir els llocs preferits de Madrid dels personatges que participin en el programa, mentre que a «Lo último» es parlarà del que és tendència en moda i estètica.

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.