Sonsoles ónega

Sonsoles Ónega aclareix les causes del divorci i silencia el seu entorn

Sonsoles Ónega sorprèn en ple directe i deixa sense paraules els seus companys

Sonsoles Ónega abordava ahir a la tarda, dimecres 20 d'abril, un dels divorcis més sonats de la televisió. Així és, ja que en qüestió de mesos hem estat testimonis de sorprenents separacions que han revolucionat tot Telecinco.

No obstant això, hi ha una ruptura que afecta de ple la presentadora de 'Ya son las ocho'. I va anar precisament abordant aquest divorci, amb què va deixar sense parla la resta dels seus companys.

Sonsoles Ónega sorprèn amb la separació més inesperada

Poc ha trigat Marta Riesco a recuperar-se de la seva baixa mèdica després de la ruptura en directe amb Antonio David Flores. La reportera va decidir refugiar-se al seu poble de Toledo per intentar recompondre la seva vida i dimecres passat tornava al seu lloc de treball.

Marta va assegurar que estava «més tranquil·la», però no va aclarir si havia parlat o no amb el seu ex. «Si ell vol estar amb mi, ha de fer passes. Ha de decidir si vol tenir una vida amb mi», va comentar.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco torna a la feina després de trencar amb Antonio David | Mediaset

Un cop acabat el tema, el programa va abordar el procés de divorci d'Iñaki Urdangarín i la infanta Cristina. Una qüestió que va ser comparada amb la situació de Marta i Antonio David i amb què Sonsoles Ónega va deixar a tots sorpresos.

La presentadora preguntava com serà ara la situació de la infanta i l'exduc de Palma un cop signades les capitulacions matrimonials. A col·lació d'això, Sonsoles també va plantejar la possibilitat d'una reconciliació de la parella, cosa que va provocar la reacció de Riesco.

Fotomuntatge de Sonsoles Ónega i Marta Riesco al programa Ya son las ocho
Sonsoles Ónega dona la benvinguda a Marta Riesco amb una gran indirecta | Mediaset

«És Iñaki Urdangarin qui diu 'fins aquí', perquè s'enamora d'una altra persona. La Infanta en aquest cas poc pot fer», va defensar. Unes declaracions que va contradir Iván Reboso afirmant que qui havia donat un cop sobre la taula havia estat la infanta.

Sonsoles Ónega deixa al plató en silenci: «Ja t'agradaria a tu»

La informació del seu company no va ser ben encaixada per Marta, que no va trigar a mostrar la seva disconformitat. Potser per la seva relativa semblança a la seva situació sentimental, la col·laboradora seguia ferma que havia estat Iñaki qui va donar per acabat el matrimoni.

«A mi em molesta molt això que la infanta ha dit s'ha acabat. No, ha dit prou Urdangarín, que s'ha enamorat d'Ainhoa Armentia», va reiterar.

Primer pla Marta Riesco
Marta Riesco compara la situació sentimental amb la de la infanta Cristina | Telecinco

Degut a la seva insistència, Reboso no va trigar a comparar la ruptura de l'exduc de Palma i la infanta Cristina amb la de la seva companya. I és que, per a molts, hi ha moltes coincidències i tampoc aquestes han passat desapercebudes per a Sonsoles Ónega.

«Però Cristina ha fet el pas no com Antonio David», deia el col·laborador a Marta. Moment que va aprofitar la presentadora per fer un comentari inesperat a Riesco que va provocar el silenci a tots els companys de la tertúlia.

«Ja t'agradaria a tu que Olga Moreno hagués dit 's'ha acabat'», li va deixar anar Ónega davant la mirada incrèdula d'una Marta que no sabia què respondre.

Imatge d'un moment de Ya son las ocho, on Sonsoles Ónega i Marta Riesco debaten
Sonsoles Ónega provoca el silenci al plató amb un comentari inesperat a la reportera | Mediaset

I és que amb aquestes paraules, Sonsoles feia referència a la petició que va llançar la reportera d'Ana Rosa a Olga Moreno perquè es divorciés d'Antonio David.

Sí, perquè recordem que la negativa de formalitzar el divorci va ser una de les qüestions que més van molestar Marta. De fet, per a la reportera era la dissenyadora la que es negava a fer el pas sent així un obstacle per a la seva relació amb l'exguàrdia civil.

Però el que no s'esperava Riesco és que des del seu propi programa la posarien contra l'espasa i la paret. I molts menys que fos Sonsoles Ónega l'artífex d'un dels moments més incòmodes i sonors de la tarda. Així doncs, la tertuliana no va tenir més remei que guardar silenci.