La mesura del govern contra la Covid que ha sulfurat Sonsoles Ónega

La presentadora de Mediaset ha quedat molt sorpresa amb el que s'ha trobat a l'aeroport després de tornar de vacances

Sonsoles Ónega al programa 'Ya es mediodía' de Telecinco
Sonsoles Ónega carrega contra el govern espanyol per una mesura relacionada amb el coronavirus | Telecinco

Sonsoles Ónega, la presentadora del programa 'Ya es mediodía' de Telecinco, per fi està gaudint de les seves merescudes vacances després del que ha estat un dels anys més positius però alhora més intensos per a la periodista. Sonsoles ha passat uns dies fora d'Espanya, i un cop ha aterrat de nou a l'aeroport de Madrid, ha quedat d'allò més sorpresa amb el que s'ha trobat al control sanitari pel coronavirus

El missatge de Sonsoles Ónega mostrant la seva indignació contra el govern

La presentadora de 'Mediaset' no ha dubtat a escriure un missatge al seu perfil de Twitter dirigit directament al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, a càrrec de José Luis Ábalos: «Per què omplim un formulari després d'aterrar a Madrid des de fora del territori nacional si després no el recull ningú? Me'l quedo, doblegadet, a la butxaca del darrere dels pantalons. En fi», ha denunciat la presentadora, que ha acompanyat el tuit amb una emoticona d'una cara molt enfadada. 

Aquest missatge de Sonsoles ha rebut molts comentaris de persones que han explicat la seva pròpia experiència. Una de les respostes ha estat la del també col·laborador de Telecinco, Antonio Rossi. «El que jo vaig omplir era del mes de març. Al juny encara no havien estat capaços de fer fotocòpies a un de nou. El teu també diu que el país està en estat d'alarma i que has de romandre a casa?». 


Comentaris

envia el comentari