App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Sonsoles Ónega deixa sense paraules Maite Galdeano en directe

La presentadora s'ha mostrat molt crítica amb l'actitud de la mare de Sofia Suescun

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega no va callar-se davant de Maite Galdeano | Telecinco

Maite Galdeano es va convertir en el centre d'atenció de l'últim debat de 'La casa fuerte' després de protagonitzar un fort enfrontament amb Iván González i María Jesús Ruiz. No obstant això, Sonsoles Ónega va reprendre amb duresa a la concursant navarresa per la seva actitud.

Tot va començar quan Maite i el seu fill Cristian van passar de ser residents de ple dret a assaltants de la vila. L'acusat mal comportament per part d'Iván i Labrador o les queixes d'Oriana pel desordre que té la pamplonesa a les zones comunes van originar una picabaralla en la qual es van dedicar tota mena d'insults.

A més, la veneçolana va llençar els objectes personals de Maite Galdeano a terra, i la seva parella Ivan, gairebé llença a la piscina la maleta de la seva companya. «Ets una desquiciada! Boja!», li va cridar el gadità a Galdeano mentre escampava pel jardí els objectes personals de Maite, a manera de venjança per deixar tot per terra.

Galdeano també va aconseguir treure de polleguera a Labrador i Iván, en considerar que són «molt bruts» i que es passen el dia fent esport. «Mira els machirulos com entrenen», va dir Maite en veure'ls. I és clar, ells es van enfadar.

El sutil atac de Sonsoles a Maite Galdeano 

Durant la connexió amb el plató de Telecinco, l'exconcursant de Gran Hermano va criticar l'actitud dels seus companys i Sonsoles Ónega li va fer un retret a Maite Galdeano que va deixar estupefacta a la mare de Cristian. «També sabem que tu per sota el nas et dediques a insultar, i de vegades amb insults greus. Aquí insulteu tots, eh... », li va dir la presentadora.

Amb aquestes paraules tan contundents,  Sonsoles Ónega  li va donar a Maite una sobtada plantofada sense mans que va provocar l'aplaudiment de gairebé tots els seus companys. Va ser llavors, quan la exconductora d'autobusos haver de reconèixer que, efectivament, sol llançar alguna desqualificació.

La relació entre Maite Galdeano i Oriana Marzoli està sent una de les més tenses del reality. Les dues concursants s'han convertit en les protagonistes absolutes de l'edició i les seves discussions han creuat tots els límits. Per calmar la situació, la periodista els va demanar que li facin la seva tasca com a presentadora més fàcil, ja que de vegades és força difícil aconseguir que es calmin.