Muntatge Sonsoles Ónega

Sonsóles Ónega deixa molt clar al seu exmarit on són els límits

Sonsoles Ónega, seriosa amb Carlos Pardo en ple directe

Sonsoles Ónega és una presentadora que, malgrat el seu respecte a l'hora de dirigir-se als espectadors, és molt sincera amb les seves opinions. A més de conduir cada dia Ya es mediodía i Ya son las ocho, sempre opina sobre tots els temes. I especialment ho fa sobre els relacionats amb els famosos.

Aquest dilluns, Sonsoles Ónega s'ha sincerat i ha deixat les coses clares al seu exmarit, Carlos Pardo. Tot ha passat després de veure el posat que ha fet Olga Moreno amb el seu encara marit. I ho ha comentat juntament amb els seus col·laboradors habituals, com Marta Riesco, protagonista indirecta d'aquest posat.

Sonsoles Ónega i el seu exmarit, Carlos Pardo
Sonsoles Ónega i el seu exmarit, Carlos Pardo | GTRES

Marta Riesco passa un dels millors moments del 2022 després d'oblidar el patiment viscut per l'absència de la seva parella a la celebració del seu 35 aniversari. Un disgust que va acabar en ruptura, però s'han reconciliat i han tornat a ser feliços.

Sonsoles Ónega no explica la situació sentimental de la seva col·laboradora

Marta Riesco entrava molt contenta al plató de Ya son las ocho i va confirmar que la crisi amb el seu xicot ja estava solucionada. La reportera més mediàtica de Telecinco es va mostrar molt contenta i va donar els detalls d'aquell retrobament tan esperat que tots vam poder veure a les seves xarxes socials.

Fotomuntatge de Sonsoles Ónega i Marta Riesco al programa Ya son las ocho
Sonsoles Ónega i Marta Riesco a l'últim programa de 'Ya son las ocho' | Mediaset

La col·laboradora va confessar a Sonsoles Ónega que va gaudir, per fi, de la celebració del 47 aniversari del seu xicot sense amagar res. «Ho vam celebrar divendres a la nit i dissabte vam continuar amb l'aniversari fins que se'n va anar amb la seva família. El sopar de divendres va ser un sopar normal. Ho vaig gaudir», va explicar en directe.

Això sí, la col·laboradora va recalcar que van necessitar «moltes converses» fins a reconciliar-se, però el més estrany de tota aquesta història passava aquest diumenge. I és que el malagueny es deixava veure amb la seva encara dona hores després de passar el seu aniversari amb Riesco.

«Evidentment abans d'aquest posat vaig tenir una conversa amb ell i em va dir que passaria això i em va preguntar si tenia algun problema. I jo li vaig dir que és clar que no. A mi em sembla bé perquè sincerament penso que el que deixa clar aquesta imatge és que Antonio David ha de ser un bon home perquè la seva ex estigui amb ell posant el dia del seu aniversari», va sostenir Marta.

Sonsoles Ónega deixa clar al seu exmarit on són els límits

Els col·laboradors no donaven crèdit a la resposta de Marta, però aquesta negava que estigués actuant. «Aquí ningú no ha de fer res per quedar bé. La gent té criteri per anar a l'aniversari i si han decidit posar em sembla que és un exemple de persones que tenen bona relació».

Sonsoles Ónega presentarà un programa nou
Sonsoles Ónega ha deixat clara la seva opinió sobre el posat d'Olga Moreno | Mediaset

Després de la seva resposta, Sonsoles Ónega va llançar un gran atac a Olga Moreno. «Olga també té una paciència... Jo, si m'assabento de les coses com m'assabento, aniré a l'aniversari? I no porto la meva mare a dinar amb el senyor. Una mica de sentit comú, cony!», esclatava en directe.

Una opinió amb què estaven d'acord la resta de col·laboradors que no comprenien el surrealista moment protagonitzat per Antonio David.

«Jo no hauria posat amb la meva ex, amb la mare de la meva ex. Que si vol anar a l'aniversari perfecte, però podia anar-hi sola i ja està. Però escolta, jo no soc ningú per dir com han de fer les coses», va opinar Gloria Camila Ortega.