Sonsoles Ónega mostra un dels llibres que ha escrit

El canvi físic de Sonsoles Ónega provocat per la malaltia del seu fill petit

La presentadora de Mediaset confessa que la diabetis del seu fill Gonzalo va produir un gran canvi físic en ella

Sonsoles Ónega es troba en un gran moment personal i professional. En els últims anys s'ha convertit en la presentadora estrella de Mediaset, donant un canvi de rumb a la seva trajectòria professional i passant de periodista del Congrés, a presentadora de 'magazines' i 'realities', una cosa que li va molt bé.

 

No en va, ha passat per tots els 'realities' estrella de Telecinco, des de la 'La Casa Fuerte', a 'Supervivientes', així com pel debat de 'Gran Hermano VIP' en substitució de Jordi González. A més, Ónega presenta el seu propi programa diari a Telecinco, 'Ya es mediodía', on tracten temes d'actualitat i també tenen la seva pròpia secció del cor.

 

És per això que la presentadora s'ha fet un merescut buit televisiu pel seu propi talent, encara que molts desconeixen la majoria d'aspectes de la seva vida privada. De fet, el periodisme li ve de sang, ja que el seu pare és el famós i mític presentador Fernando Ónega, que va presentar mítics programes de televisió com 'Antena 3 Noticias'.  També la seva germana Cristina és una coneguda periodista, i a més, Sonsoles és amiga personal de la reina Letícia, ja que van compartir professió durant molt de temps i, de fet, Sonsoles va ser testimoni en el casament dels Reis.

 

Sonsoles Ónega té una llarga trajectòria com a reportera fixa al Congrés, àmbit en el qual exercia fins que va fer el salt al món televisiu del cor a què s'ha adaptat a la perfecció. A més, també té una faceta com a escriptora, ja que aquest mateix any va publicar un nou llibre titulat: 'Mil besos prohibidos'; no és la seva primera novel·la, ja que anteriorment ja havia publicat 'Después del amor', amb gran èxit de crítica.

Mare de dos nens, un d'ells li va canviar la vida a causa d'una malaltia

Per si tot això no li absorbís prou, la presentadora és mare de família i té dos fills: Gonzalo i Yago, tal com ella mateixa explicava en una entrevista a 'El programa de Ana Rosa', on va parlar de la seva faceta com a mare i de com ho fa per gestionar treball i família. «Divideixo la meva vida com si fos un programa per tenir temps per a tot. Si això li preguntes al meu fill Yago de deu anys, us diria que els hi robo a ells i no ens dona el temps que ens mereix», confessava en el seu moment.

 

Precisament, al seu fill Gonzalo, li van diagnosticar el 2016 diabetis quan només tenia 4 anys, un fet que li va fer canviar tota la seva vida i va propiciar també en ella un gran canvi físic. «La malaltia de Gonzalo, que se li va diagnosticar amb quatre anys, ha canviat la nostra vida, la dieta, la rutina... De la nit al dia, vaig entrar en batalla, estudiant una barbaritat i desemmascarant a la indústria alimentària», va confessar en una entrevista per a la revista 'Hola!'.

 

I és que a causa de la malaltia del seu fill, la periodista reconeix que l'alimentació es va convertir en una prioritat tal per a ella i la seva família que el va portar a un terreny tan personal que el va ajudar a millorar també la seva alimentació i perdre fins a 12 quilos:«Em vaig convertir gairebé en una activista. Tot està molt adulterat i en el límit permès per la llei. Va ser un grandíssim desengany, però he aprimat 12 quilos, així que, dins de tot el que comporta una malaltia, he de pensar que és el millor que ens ha pogut passar», assegurava en aquesta entrevista.

 

Una cosa que s'ha pogut comprovar en més d'una ocasió en el seu programa 'Ya es mediodía', on sempre que surt un tema sobre alimentació demostra la gran cultura i coneixement de la indústria que posseeix.

Separada aquest any 2020

Al gener d'aquest any saltava la notícia de la separació de Sonsoles amb el seu marit Carlos Pardo, amb qui es va casar el 2008 a Santiago de Compostel·la, en un casament a la qual van acudir els reis, que en aquella època eren Prínceps d'Astúries. No obstant això, després d'11 anys de matrimoni, la parella va decidir separar-se amistosament i de mutu acord, el que ha coincidit amb la nova etapa professional de Sonsoles, a qui sembla que el divorci no li hi ha anat gens malament i que està de nou oberta a l'amor.