Sonsoles Ónega al programa 'Ya es mediodía' de Telecinco

Revés inesperat de Telecinco a Sonsoles Ónega: el programa que no torna a presentar

La cadena ha decidit substituir-la pels seus presentadors estrella

Sonsoles Ónega ha rebut una dura maçada de Telecinco. La cadena ha decidit rellevar a la presentadora de  ‘Ya es mediodía’ del seu lloc com a conductora de 'La Casa Fuerte'.

D'aquesta manera, Mediaset ha optat per renovar a l'equip principal del programa per a aquesta segona temporada que s'emetrà pròximament.

Sonsoles Ónega ha estat rellevada de 'La Casa Fuerte’

Sonsoles Ónega ens va sorprendre a tots quan va saltar a la llum el seu fitxatge pel llavors nou reality de Telecinco. Estem acostumats a veure a la presentadora conduint programes d'èxit, però el seu perfil més informatiu i d'actualitat ens xocava en un format d'entreteniment com 'La Casa Fuerte’.

Encara que la conductora va saber estar a l'altura i va complir amb el seu paper, sembla que Mediaset ha decidit apostar en aquesta nova edició pels pesos pesants de la cadena. Jorge Javier Vázquez continuarà en les labors de conducció, però tant Sonsoles Ónega com Núria Marín han estat reemplaçades per Sandra Barneda i Lara Álvarez.

El programa canvia d'equip però no de mecànica

'La Casa Fuerte’ mantindrà en essència la mecànica de la primera temporada i es desenvoluparà en la mateixa localització.

No obstant això, ja han anunciat que en aquesta nova edició hi haurà novetats i noves instal·lacions per a adaptar-se a la climatologia hivernal. Ara, les proves setmanals es realitzaran en un enorme pavelló cobert, on també es reuniran els concursants per a les reunions i la gala.

L'objectiu dels concursants serà romandre com a residents, la qual cosa garanteix millors condicions per a viure en una habitació de la vila, amb la caixa forta i els diners en propietat. Els acampats hauran de viure en pitjors condicions i fer les tasques domèstiques, encara que cada setmana una parella es disputarà el canvi de residència.

El programa original de Mediaset va concloure la seva primera edició com a líder absolut de les nits de dijous i diumenge, amb una mitjana del 20,9% de share i més de 2 milions d'espectadors. Amb la renovació de l'equip de presentació i les novetats del format Telecinco espera superar aquestes xifres.