Sonsoles Ónega, al límit de les seves forces: «No avancem esdeveniments»

La presentadora de Mediaset té molt clar el que vol després d'un any tan exigent

Sonsoles Ónega presentant 'Ja és migdia'
Sonsoles Ónega desitja gaudir d'unes merescudes vacances després d'un intens any de treball | Mediaset

Sens dubte el 2020 està sent un dels millors anys en l'àmbit professional però també un dels més intensos per a la presentadora de 'Ya es mediodía' i 'La casa fuerte'. No és d'estranyar que SonsolesÓnega estigui pensant a gaudir d'unes merescudes vacances, tal com recull la revista 'Semana'.

Sonsoles afirma molt feliç que «el balanç que faig d'aquest any és molt positiu», en relació amb tot el que li ha passat al terreny professional. «La veritat és que ha estat una súper experiència. D'aquesta nova etapa professional surto molt contenta, la veritat» afegeix la presentadora.

La presentadora pensa en descansar i en les vacances

Després d'aquesta temporada tan intensa, la periodista té molt clar que ara vol descansar: «de moment no penso en nous projectes, per ara he de descansar una miqueta. Me n'aniré de vacances quan acabi 'Ya es mediodía', no avancem esdeveniments», respon entre rialles sobre la possibilitat que li ofereixin un nou programa.

La presentadora no ha parat i durant el confinament va publicar la seva nova novel·la 'Mil petons prohibits'. La promoció del seu llibre però va ser bastant estranya a causa de la pandèmia. Així doncs, Sonsoles i va realitzar algunes entrevistes en línia per evitar el contacte físic i complir les mesures de seguretat establertes.

Ara, que s'acosta el final del programa Sonsoles vol aprofitar per estar més temps amb la família, ja que fa unes setmanes li explicava a Ana Rosa les peripècies que ha de fer per veure la seva família: «Trec temps perquè esgraono la meva vida, gairebé com si féssim un programa, amb temps per a tot, amb tot molt mesurat...» explicava.


Comentaris

envia el comentari