Sophie Turner va patir una depressió mentre interpretava a Sansa Stark

L’actriu de ‘Joc de Trons’ va pensar a suïcidar-se com a conseqüència de les crítiques que rebia sobre el seu cos i la seva vàlua professional

La actriz Sophie Turner interpretando a Sansa Stark en un fotograma de 'Juego de Tronos'.
L'actriu Sophie Turner interpretant a Sansa Stark en un fotograma de 'Joc de Trons' | HBO

 

Darrere la fama i l’èxit aclaparador de ‘Joc de Trons, hi ha una part fosca. L’actriu Sophie Turner, que interpreta a Sansa Stark a la popular sèrie, ha confessat que va patir una depressió durant sis anys com a conseqüència de les crítiques sobre el seu cos i la seva capacitat interpretativa que rebia durant l’inici de la saga.

  • També et pot interessar: Rosalía participa en el disc de la banda sonora de ‘Joc de Trons’

Les conseqüències de la fama

Sophie Turner y Maisie Williams durante una escena de la exitosa serie
Sophie Turner i Maisie Williams durant una escena de la popular sèrie | HBO  

Aquest fet s’ha d’explicar tenint en compte que Sophie va començar a formar part de ‘Joc de Trons’ quan encara era una adolescent. En concret, ella tenia 15 anys i ha anat creixent de manera paral·lela amb l’èxit de la sèrie que actualment està oferint al públic la seva última temporada. Ara, amb 23 anys, Turner ha volgut mirar enrere i confessar que des dels 17 anys ha patit depressió i que, fins i tot, va pensar a suïcidar-se en diferents ocasions.

Aquestes van ser les paraules exactes que va dir l’actriu al podcast ‘Phil in the blanks’. «És estrany. Diria que no estava molt deprimida quan era jove però solia pensar molt en el suïcidi. Potser era una estranya fascinació que tenia». Sobre els motius que justificarien aquest problema, Sophie els va resumir d’aquesta manera. «Rebia molts comentaris sobre la meva pell, el meu pes i sobre que no era una bona actriu».

Una persona clau

Durant aquesta dura època que va viure, Turner va confessar que va haver-hi una persona que va ser clau durant el seu procés de recuperació. Es tracta de l’actriu Maisie Williams, la qual interpreta a Arya Stark a ‘Juego de Tronos’. Potser el fet de tenir només un any d’edat de diferència o de compartir moltes escenes a la sèrie per ser germanes a la ficció, va fer que les dues s’acabessin convertint en amigues inseparables.

Però, segons Sophie, la seva relació va arribar a ser una mica destructiva perquè no socialitzaven amb ningú més. «Anàvem del rodatge a casa, passàvem pel supermercat a comprar alguna cosa per menjar, ens tancàvem a l’habitació i menjàvem al llit. Durant dos anys no vam socialitzar amb ningú a excepció de nosaltres mateixes».

Las actrices Maisie Williams y Sophie Turner son grandes amigas
Les actrius Maisie Williams i Sophie Turner són grans amigues | Instagram  
  • Notícia relacionada: Les principals teories de la temporada 8 de 'Joc de Trons'

Comentaris

envia el comentari