Revelen el sorprenent nom del negoci de la polèmica Yiya de 'Supervivientes'

És una de les concursants més polèmiques d'aquesta edició

Yiya en la foto promocional de 'Supervivientes 2020'
Yiya té el seu propi negoci des de 2020 | Telecinco

Els concursants de 'Supervivientes 2020' han començat amb molta energia aquesta nova edició, i una de les grans protagonistes està sent Yiya. Abans de començar, ja havia protagonitzat les primeres esbroncades amb Rocío Flores. Però clar, la pregunta és: qui és realment Yiya de Guillén?  

Una princesa aterrada a l'illa

S'ha de ser un fidel seguidor dels realities de Mediaset per recordar que es va donar a conèixer al programa de Cuatro 'Un príncipe para tres princesas' on va compartir tron amb Marta i Rim. Allà el seu lema va ser «Tinc tendència a 'rebentar vides'», paraules que també aplica al seu pas per Hondures. I és que el seu fort caràcter li va provocar tensions amb la seva assessora i tot i els seus nombrosos flirtejos amb els seus tres pretendents (Borja, Josh i Juan Carlos) va sortir soltera del programa.  

Yiya i el seu propi 'Cas Nos' 

Graduada en periodisme, des de 2018 està dedicada al seu negoci. Es tracta d'una shisheria situada a Madrid 'El Caso No$', de la que presumeix al seu Instagram. El local celebra concerts i festes de diverses temàtiques. Per ell han passat famosos com El Cigala, el jugador de l'Atlètic de Madrid Thomas o el raper Ayax. 

Yiya sens dubte serà una de les estrelles de 'Supervivientes' pel seu caràcter però també pels seus 'looks'. Només cal veure com ha estat de comentada la seva perruca afro amb la qual amagava el seu cap rapat. Tot i ser desterrada pels seus companys a Playa Desvalida, segurament que continuarà donant grans moments pel programa.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari