La sorprenent pregunta que ha realitzat Alba Carrillo en sortir de 'Gran Hermano VIP'

Alba Carrillo ha volgut saber el futur professional que l'esperava fora de la casa

Jorge Javier no oculta el seu favoristisme cap a Alba Carrillo
Alba Carrillo ha arribat la gran final del concurs | TELECINCO

Les tres finalistes de la nit han rebut a un representant del seu cercle més proper. Amb ells han pogut donar una primera ullada a tot el que està passant a l'exterior del concurs. En el cas d'Alba Carrillo, qui ha pujat a la casa ha estat Miguel Ángel Nicolás, amic de la model i a la vegada, coordinador de 'Ya es mediodia', el programa on també treballa la finalista de 'Gran Hermano VIP'.

Per entendre el moment cal recordar l'esbroncada que van tenir Alba i Miguel Frigenti, també tertulià del programa dels migdies. En aquesta discussió, Alba va demanar que Frigenti ja no estigués més en el programa. De ser així, ella deia que no tornaria més.

Alba preocupada per la feina

La col·laboradora ha volgut preguntar-li al seu company si seguia tenint feina al programa de Sonsoles Ónega. A més, s'ha ofert a anar si cal demà mateix a col·laborar al programa on treballa. Per la seva banda, Miguel Ángel Nicolás no s'ha pronunciat, però per les seves expressions ens donava per fet que seguia tenint feina en el seu format. Per últim, en la trifulga entre Alba i Frigenti, Miguel Ángel Nicolás ha tret pit per ella, inclús arribant a preguntar-se en directe qui era Miguel Frigenti.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari