Una càmera en un plató de Telecinco

Un dels calbs més coneguts de Telecinco reapareix amb molt de cabell

Telecinco deixa atònits als espectadors després del retorn d'un noi calb molt conegut amb una imatge plenament renovada. Està «molt maco» diuen a les xarxes socials

Qui hauria dit que a un dels calbs més populars dels 'realities' de Telecinco li hagués anat tan bé la seva ruptura sentimental. Gràcies a això, l'exparella de Mayka Rivera ha reaparegut per deixar bocabadats els espectadors i a la seva mateixa exparella.

 

Pablo Moya, de 28 anys, torna a 'La Isla de las Tentaciones' per tancar velles ferides del passat. El concursant de la segona entrega del format torna al paradís que va acabar amb la seva relació en què fins i tot, un peluix li va robar el protagonisme. Ara, amb aires renovats torna trepitjant fort.

 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

Les xarxes socials han cremat després de descobrir en primícia a 'Mitele Plus' al nou Pablo Moya. El jove no té res a veure amb el desconegut noi que va passar per la vila fa un any. L'ex-xicot de Mayka Rivera té les idees molt més clares, és més madur i el seu aspecte físic és impressionant.

 

Pablo Moya era un jove prim que no destacava per tenir un cos cultivat de gimnàs ni tampoc tenia cabell. La seva parella li va ser infidel a l'illa amb Óscar Ruiz. De fet, Mayka i el seu nou noi van sortir de la mà del programa.

 

Des de llavors, Pablo Moya ha tingut temps per pensar i canviar els aspectes de la seva imatge que menys li agradaven. D'una banda, ha passat a formar part dels amants del gimnàs, ja que el seu cos esculpit ho demostra.

 

De l'altra, ha acabat amb la calvície. Així és, el concursant de 'La última tentación' s'ha sotmès a un empelt capil·lar i ara llueix una cabellera d'escàndol.

 

El murcià ha parlat obertament de tot el procés al qual s'ha sotmès per tenir cabell. Fins i tot, ha fet partícips als seus seguidors de cada pas que anava donant per acabar amb el seu complex.

 

«Em faré el trasplantament capil·lar. A temps de rapar-me sempre estic. Deixaré el mòbil d'aquí a poc temps, ara us aniré explicant tot el procés», va detallar en el seu compte d'Instagram.

 

Un cop va sortir de la sala d'operacions, el DJ va mostrar les primeres imatges després de la intervenció. De la mateixa manera, va documentar a través dels 'stories' tot el procés fins que va arribar al resultat final. Sens dubte ha estat un èxit i, a més, reconegut pels usuaris de les xarxes socials que s'han bolcat en comentar-li.

 

Són nombrosos els missatges que lloen la nova imatge de Pablo Moya i exclamen el "guapo" que està. A més, s'ha fet un tatuatge al braç i s'ha posat unes arracades que li donen molt d'estil.

Cabellera i nova temptació

Encara que molts coneixen com se les gasta Telecinco en aquesta mena de formats, la cadena ha tornat a sorprendre. Pablo Moya torna més segur de si mateix que mai per fer-li un gir a la història. «M'accepto, m'estimo», va confessar el murcià en una publicació.

 

 

Després de sortir de l'illa sense parella, ara està disposat a trobar l'amor en el mateix lloc (o no). El DJ serà la temptació contra la qual possiblement ha de bregar Mayka i a la qual hagi de témer el seu xicot, Alejandro Bernardos.

 

«Les coses no van sortir com jo esperava», va assegurar Pablo al·ludint al passat. De fet, el concursant té clar que ell no va ser el responsable de com es van donar els esdeveniments.

 

 

«Jo no vaig ser infidel, però ella sí, amb Óscar. Soc conscient que això de Rosito no va estar bé, però és el que em va sortir», ha conclòs.

 

La seva relació actual amb Mayka confessa que és «bona», però que entre ells sempre hi ha una mena d'«estira-i-arronsa». Diuen que «on hi va haver foc, cendres queden...». I a més, fins i tot ho diu el mateix protagonista.

 

«Nosaltres, amb la situació que tenim ara mateix, sí que som una temptació l'un per l'altre», va afirmar el murcià. És cert que la nova imatge de Pablo podria fer fondre a la seva ex-xicota. I és que ara llueix un cos impressionant i una cabellera d'infart.