Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs

El vídeo filtrat de Lola de 'La isla' que encara no s'ha emès: els espectadors, en xoc

Podria acabar definitivament amb la relació de Lola i Diego

La tercera edició de 'La isla de las tentaciones' no guanya per a disgustos. El fet que el programa faci mesos que està gravat, provoca que es produeixin certes filtracions. Poc temps després de començar l'aventura de les parelles a la República Dominicana, va ser Marina la que va patir les conseqüències d'una filtració, on se la podia veure mantenint certes accions íntimes amb Isaac Torres, més conegut com a 'Lobo'.

El vídeo va ser ràpidament eliminat de la circulació a les xarxes socials, però això no ha evitat que una altra concursant hagi estat caçada amb les mans a la massa. En aquesta ocasió la protagonista és Lola, parella de Diego, que no ha pogut resistir als encants del temptador Carlos.

El vídeo íntim de Lola i Carlos

La proximitat entre Lola i Carlos ha generat molt d'enrenou a 'La isla de las tentaciones', ja que, poc li ha durat a la jove l'angoixa de poder perdre la seva parella i la por que la ruptura l'allunyi de manera definitiva del seu estimat gos. I és que no hi ha res com un bany a la piscina a la llum de la lluna per deixar que les preocupacions desapareguin, i més si entre les aigües hi ha el Carlos.

Això és el que devia pensar Lola quan es va deixar dur pel solter. A diferència del que va passar amb el vídeo de Marina, el de Lola no ha estat eliminat, ja que a les imatges es pot veure com tots dos joves estan a la piscina mentre una veu narra el que sembla estar passant: «Estan f* sí o sí, segur. Confirmat, confirmat. Mira les cares».

Es desconeix si el vídeo serà emès en els debats, però ja va circular per les xarxes socials, fet que no va ocórrer amb el de Marina. Twitter va decidir eliminar-ho per incomplir la normativa, i tant Marina com Isaac estudien la possibilitat d'emprendre accions legals.

La productora respon

El fet que es produeixin filtracions no ha agradat gens a la productora de 'La isla de las tentaciones'. I és que, després de conèixer-se què ha passat, 'Cuarzo' va emetre un comunicat: «Hem tingut coneixement de la difusió d'imatges sensibles relacionades amb el programa 'La isla de las tentaciones' de forma no autoritzada per la productora».

«Es tracta d'una situació sense precedents que 'Cuarzo' rebutja absolutament. 'Cuarzo' ha posat en marxa una investigació interna per aclarir els fets i identificar als responsables», expliquen des de la productora, advertint que han iniciat una investigació entre els treballadors del 'reality' per trobar els responsables de les filtracions.

Els fets dels llençols no són comparables

Fa una setmana Diego demanava una foguera de confrontació per donar-li a Lola l'oportunitat que s'expliqués sobre el que ha passat. La jove desconeixia que el seu noi no havia vist encara les imatges d'ella amb Carlos sota els llençols, i la seva confessió va ser un gerro d'aigua freda per a Diego.

«He fet coses pitjors», li deia mentre Diego no se'n sabia avenir. «Vaig pensar que ho hauries vist», va continuar Lola. Es desconeix si les imatges filtrades a la piscina són posteriors a això o es tracta que Lola, per fi, va donar corda als seus instints en veure la reacció de Diego.

Cal recordar que Lola va justificar la seva actuació sota els llençols explicant-li a Diego que ho va passar molt malament en veure com li feia un petó al front a Carla. Perquè clar, el mateix és un petó innocent al front que els jocs sota els llençols... Com reaccionarà Diego en veure Lola i Carlos a la piscina?