IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Sorpresa per l'última decisió de Jorge Javier amb un del seus béns més preciats

El presentador de Telecinco ha pres una dràstica decisió que afecta les seves propietats.

Jorge Javier Vázquez, presentador de Telecinco
Jorge Javier ha decidit retirar els anuncis immobiliaris de les dues propietats que tenia a la venda | Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha pres una decisió dràstica i sorprenent sobre dos béns als quals el presentador de Telecincoté un enorme afecte. Es tracta de les seves dues propietats més estimades: un espectacular xalet situat a la urbanització madrilenya La Florida i un cèntric apartament situat a escassos metres de la Porta de Sol. 

Les dues propietats havien estat posades a la venda en 2018, però després de dos anys infructuosos en què el presentador no ha aconseguit vendre ni amb rebaixes en el preu, tots dos anuncis han estat retirats.

El presentador estrella de Telecinco sembla que s'ha donat per vençut i ha optat per retirar les propietats de les webs immobiliàries en què apareixien fins a principis d'aquest 2020. Segons ha informat 'Jaleos', la retirada de les cases del portal immobiliari es deu precisament a la impossibilitat de vendre-les.

En constatar que les propietats seguien sense despertar l'interès de possibles compradors, el presentador hauria decidit retirar-les del mercat i estalviar els diners que suposa la visibilitat d'un immoble a internet durant tant de temps.

Complicat mercat immobiliari

El passat estiu, Jorge Javier ja expressava sense embuts les dificultats que estava tenint per aconseguir compradors, ja que confessava que ningú visitava les seves cases. Ja aleshores el presentador va fer una predicció que s'acabaria fent realitat. «Me les vaig a haver de menjar amb patates», va predir l'estiu passat.

Si la venda de les propietats es veia complicada durant l'any passat, no volem pensar el difícil que serà desfer-se'n durant l'actual crisi sanitària. El sector immobiliari és un dels més afectats per la crisi del coronavirus. Lògicament, durant l'estat d'alarma no es poden visitar habitatges per a la seva compra, però el problema amb tota seguretat anirà més enllà d'aquest període.

La incertesa econòmica i laboral sense cap dubte provocarà reticències a la gent, que no s'atrevirà a realitzar inversions immobiliàries tan costoses.


Comentaris

envia el comentari