Sorpresa per la decisió d''OT' amb les relacions amoroses entre els concursants

Sens dubte, aquesta està sent l'edició dels 'salseos', i si no us ho creieu, continueu llegint

Concursants d''OT 2020' durant la segona setmana
Entre els concursants han sorgit embolics d'amors i desamors que han tornat bojos als fans| RTVE

No és un secret si diem que aquesta edició d'Operación Triunfo està destacant més per ser un 'reality' que un concurs de talents. Si l'anterior edició no tenia gens d'interès quant a 'shippeos' —parelles— es refereix, aquesta s'està coronant. I és que sembla que això és el que li dóna la vida al programa, i sinó, que li ho preguntin als seus seguidors.

No hi ha dia en què, en entrar a Twitter no hi hagi un mapa possibles parelles i 'shippeos' dins de l'acadèmia. Al cap i a la fi, el ‘salseo’ és el que més enganxa, i això és una cosa que, com és obvi, la cadena no ha volgut desaprofitar, així com la direcció i els responsables del programa, que tampoc han passat per alt l'oportunitat.

Una edició diferent

Aquesta edició d''OT' té un nou ganxo, molt més íntim i personal, més fresc i fins i tot més innocent. I és que els nois i noies de l'acadèmia fan la seva vida com si no estiguessin sent gravats, i això és una cosa que ens encanta. Els fans del programa salten a la mínima i aprofiten cada mínim frec o contacte per a treure possibles noves parelles. I ara, el programa ha volgut explotar aquest fenomen.

Sembla que l'organització ha agafat les regnes per a coronar-se capità dels 'shippeos' i en el repartiment de temes per a la gala 4, que se celebrarà el pròxim diumenge, ha volgut ajuntar a tres possibles parelles que estan donant molt sobre què parlar a les xarxes socials.

Samantha i Flavio

D'una banda tenim Samantha i Flavio ('flamantha') que cantaran 'Call me maybe', un tema que bàsicament resumeix la suposada relació que van tenir dins de l'acadèmia. I diem 'van tenir' perquè ara mateix aquests dos concursants tenen una relació d'amor-odi d'allò més peculiar.

Gèrard i Anne

D'altra banda tenim el duo de Gèrard i Anne, que cantaran 'Wicked game', cançó que té història i que ha revolucionat als fans. Dies abans del repartiment de temes, Nía li va preguntar a Gèrard quina seria la cançó que cantaria per a enamorar a algú, i tot seguit ell li va cantar 'Wicked Game' a Anne.

I… Tachán! La cantaran junts a la 'gala 4'. Els fans van perdre el cap en veure el repartiment de temes, però és que a més, els professors intenten intensificar aquesta possible relació. Ens haurem d'esperar a diumenge, però promet ser una gran actuació en la qual, com a mínim, saltaran espurnes!

Hugo i Eva

I finalment, tenim el número format per Hugo i Eva que cantaran 'Esperando'. Tot i que encara que no hi ha indicis clars que aquests dos concursants tinguin una relació, alguns seguidors del programa afirmen que hi ha molta química entre ells des del primer dia.

Altres seguidors, però, creuen que la química que tenen Anajú i Hugo no es pot comparar amb la d'Hugo i Eva. I, finalment, estan els qui creuen que Hugo està súper enamorat de la nòvia que té fora de l'acadèmia.

En fi, un embolic d'amors que porten als seguidors bojos. Però és que a més, segur que si Maialen no hagués sortit nominada, l'haurien aparellat amb Brunodesprés dels missatges que vam poder llegir en una llibreta

No sabem com acabarà aquesta setmana, però el que tenim clar és que el programa li ha donat un regal enorme als fans del programa. I viceversa, ja que estem segurs que sense les relacions que estan tenint en l'acadèmia, aquesta edició hagués estat un fracàs. I tu, et sumes al carro del ‘shippeo’?

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari