Primer pla de Rocío Carrasco

Salta la sorpresa amb el futur de Rocío Carrasco: «Va ser una cosa puntual»

El seu futur professional està ple d'incògnites

Mentre es manté l'espera de l'estrena de la segona temporada de la docu-sèrie de Rocío Carrasco a Telecinco, són molts els dubtes que van sorgint al voltant del seu futur professional. I és que tot feia indicar que l'emissió de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' serviria perquè tornés novament a la televisió.

Sí, perquè tant en el debat celebrat a l'equador de la sèrie com al final, transmetia la impressió que tornava als mitjans de comunicació per quedar-s'hi. Concretament, es mostrava animada i amb forces per iniciar una nova etapa de la seva vida sense el silenci que la va acompanyar durant els darrers 20 anys.

«No estic sola, abans no ho estava, però ara ho estic molt menys gràcies a vosaltres. Ja no hi ha por», advertia després d'emetre's l'últim episodi del documental.

Foto de la famosa
Rocío Carrasco semblava disposada a tornar definitivament a la televisió | GTRES

Immediatament després de tancar el seu gran projecte, Rocío Carrasco sorprenia tots els espectadors anunciant els enregistraments d'una segona temporada de la seva sèrie-documental. En aquest cas, centrada en la vida de la seva mare Rocío Jurado i els seus conflictes familiars amb els Mohedano.

A més a més, poc temps després, s'anunciava de manera inesperada el seu polèmic fitxatge per 'Sálvame'. Una nova oportunitat laboral que no va voler desaprofitar, però que va ser tant efímera com criticada per l'audiència.

La fugaç i criticada secció de Rocío Carrasco a 'Sálvame'

Amb l'objectiu de liderar la seva pròpia secció com a 'defensora de l'audiència', Rocío Carrasco fitxava pel programa on Antonio David havia treballat durant els últims anys.

No obstant això, la seva decisió va causar un gran malestar entre els detractors, però també entre els seguidors perquè no van entendre el perquè es prestava a participar en un format d'aquesta mena.

La seva contractació va ser anunciada a so de bombo i platerets per Telecinco, que va vendre la iniciativa com una secció d'emissió setmanal. La cadena tenia al cap el gran èxit de la seva nova aposta, però, a jutjar pels fets, el seu pla inicial se'n va anar completament a la ruïna.

Rocío Carrasco i Antonio David
Rocío Carrasco va fitxar pel programa que va acomiadar Antonio David | Catalunya Diari

Aquesta secció només va comptar amb dues entregues. La primera, feta el 14 de juliol, una setmana després del seu debut, i la segona, celebrada el 20 del mateix mes. A partir d'aquest moment, Carrasco va desaparèixer del xou d'entreteniment sense més explicacions.

Algunes fonts van assenyalar que l'exdona d'Antonio David havia renunciat després de l'emissió de 'Ahora, Olga', l'especial centrat en Olga Moreno després de la seva victòria a 'Supervivientes'. Però, encara que altres van apuntar que les males dades d'audiència havien portat la cadena a suprimir la seva secció, mai no es va oferir explicacions de cap mena.

David Valldeperas aclareix si Rocío Carrasco tornarà a treballar a 'Sálvame'

El 25 d'agost, Rocío Carrasco va tornar al programa per informar que havia estat absent per les vacances d'estiu i pels enregistraments de 'En el nombre de Rocío', la segona entrega de la seva docu-sèrie. Tot i això, no hi va haver rastre de la seva secció ni cap explicació sobre el seu possible retorn en un futur.

«Gràcies, Rocío per la teva generositat, espero que tornis aviat al teu lloc de treball mentre prepares la segona temporada, quan tornes, ho saps?», li preguntava Carlota Corredera. «Jo? Jo no en tinc ni idea», responia deixant entreveure que la seva secció estava completament a l'aire.

David Valldeperas i Raúl Prieto
El director de 'Sálvame', David Valldeperas, ha parlat sobre la breu secció de Rociíto en el programa| Telecinco

Després de diversos mesos sense notícies, el director de 'Sálvame' ha parlat sobre l'inexplicable pas de Rociíto pel format. En concret, ho ha fet davant de les càmeres d''Europa Press' just abans de marxar de vacances a Roma amb diversos amics, entre els quals hi ha Carlota Corredera.

Lluny de rectificar o confessar que el paper de Carrasco al programa havia acabat, David Valldeperas es va voler justificar en assenyalar que va ser una col·laboració puntual durant l'estiu. D'aquesta manera, el director ha tancat la porta al retorn de la mare de Rocío Flores a 'Sálvame', o almenys, respecte a un treball com a col·laboradora o presentadora d'una secció.