El plató de Telecinco ple de personalitats mediàtiques i polítiques

La sorpresa de Telecinco als seus fans: «No arribarà fins a l'hivern»

Telecinco podria retardar l'emissió de la sèrie documental 'En el nombre de Rocío' després dels últims esdeveniments

Telecinco està estudiant la programació que oferirà la propera temporada per a recuperar l'audiència. A més, els últims cops judicials que la cadena ha rebut podrien haver influït en què s'hagi decidit retardar l'emissió d'alguns programes.

La cadena principal de Mediaset està passant una època complicada, ja que els mitjans competeixen per a aconseguir el lideratge, i s'ha fet evident que Telecinco s'ha vist perjudicat.

Les estratosfèriques xifres d'audiència que els programes de la cadena de Fuencarral assolien i fins i tot van arribar a superar en un 30% —l'últim a aconseguir-ho va ser la docusèrie de Rocío Carrasco el març d'aquest any— ara són cosa del passat.

Des de llavors, la cadena s'enfronta a una caiguda vertiginosa que posa en perill el seu lideratge i que ha comportat una sèrie de conseqüències negatives. Hem de recordar que, com més públic tingui, més ingressos percep el grup audiovisual.

 

A més, els últims cops legals sumats a les males dades d'audiència d'aquest estiu estan provocant que es prenguin mesures desesperades. Per això, s'està plantejant reformular la graella televisiva dels propers mesos, i un dels moviments que han fet ha causat encara més ansietat a l'audiència.

Telecinco retarda el documental 'En el nombre de Rocío'

La cadena de Paolo Vasile es troba constantment a examen amb la finalitat de trobar la tecla que els torni el favor de l'audiència perduda. Durant molts anys s'ha posicionat com la primera opció televisiva per a moltes cases a Espanya, però aquesta tendència últimament s'ha vist afectada.

Per aquest motiu, estan estudiant la situació i provant nous formats, com 'Secret Story', o fent canvis en la programació. Estan en un moment desesperat i faran el que calgui per aconseguir el seu objectiu.

La gran promesa d'aquesta nova temporada és la sèrie documental de Rocío Carrasco, en què aquesta abordarà els secrets familiars. Des que es va anunciar, tothom està expectant davant la informació que portarà i la necessitat de Rociíto de descobrir els motius del distanciament amb la seva família.

Però l'espera s'està fent massa llarga i molta gent demana que s'anunciï la data d'estrena per a tornar a gaudir d'aquest format. No obstant això, la cadena no s'ha pronunciat al respecte, però alguns dels seus treballadors s'han mullat i han vaticinat una data aproximada.

Beatriz Cortázar ho va revelar al programa 'Es la mañana de Federico', presentat per Federico Jiménez Losantos. La periodista va assegurar que als passadissos de Telecinco es parla d'un retard en l'emissió del documental.

«Es parla més d'hivern que de tardor. L'última notícia que m'ha arribat és que ja es parla més de gener», va sentenciar. En resposta a aquesta aportació, el presentador va posar en dubte les gravacions i va afirmar que, si les tenen, no sap a què esperen.

 

Molts usuaris de les xarxes socials han alçat la veu exigint responsabilitats a la cadena per haver mentit sobre l'estrena de la docusèrie. A més, alguns asseguren que el rodatge no ha acabat i que s'està allargant més del compte. No obstant això, altres es mostren molt pacients, ja que prefereixen esperar perquè les coses es facin de la millor manera possible.

La veritat és que aquesta situació posa en dubte l'honestedat de la cadena a l'hora d'anunciar els formats que oferirà. S'està produint una sensació simultània entre l'emprenyada per l'espera i les ganes de veure el que ha d'explicar Rociíto.

 

Prestant atenció a les paraules de Cortázar, hem de ser més pacients i esperar a que comenci la nova temporada per a gaudir de nou. Tot i així, hem de recordar que cada tarda a 'Sálvame' ens ofereixen informacions del clan, així que l'espera es fa més amena.