IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Urgent: Sortida imminent d'una concursant de 'Supervivientes'

Ha de tornar a Espanya per motius judicials

Jorge Javier al plató de 'Supervivientes 2019'
Ha de tornar a Espanya per motius judicials| GTRES

Arriba la primera absència d'un concursant de 'Supervivientes' d'enguany. Com en altres ocasions en la majoria de 'realities', un dels participants d'aquesta edició ha d'abandonar el format de Telecinco temporalment. Aquest tipus d'absències, que es donen normalment per atendre un procediment judicial o per sotmetre's a proves mèdiques, són d'allò més habituals a 'Gran Hermano'.

Però en el cas de 'Supervivientes' les conseqüències d'aquestes obligacions canvien: el que en un 'GH' són només hores d'absència a la casa de Guadalix de la serra madrilenya, a 'SV' es converteix en un abandonament de dies per la gran distància entre l'illa on habiten els participants i Espanya.

Als tribunals per incompliment de contracte

Ana María Aldón, dona d'Ortega Cano i concursant de l'edició d'enguany de 'SV', haurà de tornar a Espanya en les pròximes setmanes per fer front al judici que té pendent amb el dissenyador del seu vestit de núvia. L'home l'acusa d'haver incomplert el contracte que van firmar quan va acceptar confeccionar els dos vestits que lluiria el gran dia del casament

Emilio Salinas va accedir a dissenyar els dos vestit a Aldón, amb la condició que el mencionés en l'exclusiva del casament a la revista 'Hola'. Però el reconeixement mai apareixia per enlloc, fet que retreu Salinas i que el portava a iniciar un procediment judicial contra Aldón. A més, la dona d'Ortega Cano va atribuir-se el disseny dels vestits, gota que feia vessar el got i animava encara més el dissenyador a portar-la als tribunals. Aldón vindrà a Espanya per a la vista i tornarà després a Hondures per continuar posant a prova la seva supervivència.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari