rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

La sospita de favoritisme s'apodera de 'Pasapalabra'

Els espectadors denuncien a les xarxes que el programa estigui posant preguntes més fàcils al 'rosco' d'un dels concursants
Els espectadors acusen el programa de beneficiar a Orestes, a la dreta de la imatge | TELECINCO

 

‘Pasapalabra’ s’ha vist aquests dies envoltat de polèmica per un possible engany a l’audiència. El programa de Telecinco presentat per Christian Gálvez fa mesos que té a dos concursants, Orestes i Jero, protagonitzant un duel al ‘rosco’ final del programa, en què s’enfronten a preguntes de cada lletra de l’abecedari per poder guanyar el premi de 560 mil euros. Ambdós concursants són uns dels més longeus que ha acollit el programa, arribant ja a les 40 emissions ininterrompudes; en els últims dies però, els espectadors han notat que alguna cosa havia canviat i és que el programa podria estar facilitant la feina a un dels dos.

 

L’audiència, a través de les xarxes socials han començat a manifestar un evident descontent en creure que ‘Pasapalabra’ li està oferint preguntes més fàcils a Orestes que a Jero, afavorint-lo i possibilitant així que el duel s’allargui més del compte.

 

Jero durant la prova final en una imatge d'arxiu | TELECINCO

 

En la denúncia pública que han volgut fer alguns dels internautes, manifesten que el programa li està regalant clarament el ‘rosco’ a Orestes. Altres parlen d'una situació «d'autèntica vergonya», o de «canteo»; la indignació s’ha apoderat de molts espectadors, com Álvaro Borja, que ha escrit: «Kirk Douglas, Buñuel, Tequila, Spielberg. I avui se suma a la llista de gent súper, súper difícil, a les preguntes d’Orestes: Induráin».

 

També et pot interessar... 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris