'GH DÚO' paga més de 30.000 euros a la setmana a Kiko Rivera

La llista dels millors pagats continua amb Julio Ruiz, María Jesús i Carolina Sobe

Kiko Rivera junto a su mujer Irene Rosales | Instagram

'GH DÚO' es va posar en marxa dimarts passat amb la participació de la parella formada per Kiko Rivera i Irene Rosales com a reclam principal del programa. Aquest tracte especial que tenen per part de la cadena també es reflecteix en el sou, ja que són els millors pagats amb diferència respecte als altres concursants.

El sou dels altres participants

En concret, la parella està cobrant entre 35.000 i 45.000 euros a la setmana. La llista dels millors pagats de 'GH DÚO' continua amb Julio Ruiz, María Jesús i Carolina Sobe, els quals reben entre 15.000 i 25.000 euros a la setmana segons assegura la revista 'Qué me dices!'.

Per la seva part, Telecinco pagaria a la setmana entre 12.000 i 15.000 euros a Yurena i Juan Miguel. I a la cua, amb una paga d'entre 6.000 i 9.000 euros a la setmana, es quedarien les darreres parelles formades per Ylenia i Fede, Alejandro Albalá i Sofía Suescun i Antonio Tejado i Candela. Cal recordar que a aquest caché s'hauria d'afegir el premi de 100.000 euros que s'emportarà el guanyador.

Una sortida per acabar amb els deutes

Segons va afirmar la mateixa Irene Rosales, el motiu que va portar a ella i a la seva parella a participar en el programa de Mediaset era que necessitaven diners per afrontar els deutes que el fill d'Isabel Pantoja té amb Hisenda. 

Tot i això, el DJ va matissar a les seves xarxes socials que “Els meus motius van molt més enllà de l'economia. Tinc l'oportunitat de demostrar moltes coses... A la vida no tot són els diners encara que moltes vegades ajudin”. 

Sigui per la raó que sigui, el públic està a l'espera de saber si Kiko Rivera aconseguirà allargar la seva estança al programa una mica més que en les seves darreres participacions en concursos similars com són 'GH VIP'' o Supervivientes', ja que en les dues ocasions va acabar abandonant el concurs per decisió propia. 

Potser la idea de comptar amb el suport de la seva parella dins del reality ajuda al DJ a afrontar amb més forces aquest nou repte i, fins i tot, aconseguir arribar fins a la final. De fet, al seu perfil d'Instagram va publicar abans d'entrar a la casa que “prometo donar-ho tot, guanyarem!”.


Comentaris

envia el comentari