El gran sou de Marta López a Telecinco gràcies a l'escàndol de Merlos

A la col·laboradora madrilenya l'escandalosa ruptura li ha brindat un sucós contracte laboral

Marta López, participante de 'Gran Hermano 2'
A la col·laboradora madrilenya l'escandalosa ruptura li ha brindat un sucós contracte laboral | Telecinco

 

Diuen que quan es tanca una porta s'obre una finestra, i si no que l'hi diguin a Marta López, que recentment s'ha vist embolicada en un dels grans escàndols dels últims temps en el món de la premsa del cor i que serà recordat durant molt de temps: el famós 'Merlos Place' i la seva ruptura davant de tot Espanya amb Alfonso Merlos, després que aquest fos enxampat en una videoconferència amb una noia semi nua al fons de la imatge que no era precisament la seva parella, Marta López .

L'exconcursant de la segona edició de 'Gran Hermano' ja s'ha assegut en dos 'Sábado Deluxe' per explicar les seves penes i reconèixer que s'ha sentit«humiliada davant de tot Espanya». El que està clar és que diners i amor no sempre van de la mà, i tot i el monumental desengany amorós que s'ha endut la col·laboradora de Telecinco, sembla que en l'àmbit professional la sort li somriu, ja que gràcies a la seva sonada ruptura amb Alfonso Merlos, Marta López acaba de signar un sucós contracte amb Telecinco que durant els propers tres mesos li proporcionarà sucosos guanys. Com dirien alguns, no hi ha mal que per bé no vingui.

 

Ruptura amb un contracte amb Telecinco sota el braç

Ha estat la revista 'Semana' la que ha desvelat la notícia, i és que gràcies a la seva sobtada i creixent popularitat, Telecinco ha ofert a Marta López un contracte pel qual percebrà 33.000 euros durant els propers tres mesos gràcies a una agenda de col·laboracions que li ha marcat la cadena, que inclouen acudir tres dies a la setmana a 'Sálvame', més algun que altre 'Sábado Deluxe', a part de la seva posició habitual de col·laboradora a 'Ya es mediodía'. Una oferta que Marta López no ha pogut rebutjar.

Amb tot, la col·laboradora ha decidit refugiar-se del seu escàndol amorós i mediàtic en el seu exmarit Jorge Cabezas, pare dels seus dos fills grans, amb el qual se l'ha pogut veure passejant recentment.

 

Comentaris

envia el comentari