El sou de Mila Ximénez a 'Sálvame', a la llum mentre segueix de baixa

La col·laboradora és la tercera millor pagada del programa de Jorge Javier Vázquez

La vida de Mila Ximénez podria inspirar qualsevol director de cinema: amors secrets, divorcis milionaris, traïcions, i una infinitat de trames que l'han convertit en el personatge més icònic de la premsa del cor. La sevillana va viatjar a Madrid amb un metge que li va prometre amor etern, però aquest home estava casat i era bastant més gran que ella, així que només van estar junts durant un temps, encara que la seva relació semblava perfecta.

Mila va començar a anar a festes exclusives, i a fer-se amb personalitats molt rellevants fins i tot en una ocasió va coincidir amb el tenista Manolo Santana, i va saber que les seves vides s'havien creuat per sempre. La parella de la tertuliana va voler posar fi al seu amor i, en un primer moment, la notícia va suposar un dur cop per a ella. Encara que, quan es va recompondre, li va advertir: «tu ara em deixes, però jo algun dia sortiré a la portada de l''Hola!'».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquell temps, la col·laboradora ja coneixia Manolo Santana, i va saber que la seva futura relació l'ajudaria a complir la seva promesa, així doncs, Mila es va casar amb el tenista, van tenir una filla en comú i, poc temps després, van divorciar-se d'una forma bastant traumàtica. En una de les seves entrevistes, la sevillana va confessar que va arribar a detestar al seu exmarit, ja que li va ser infidel en una infinitat d'ocasions, moltes vegades amb els seus íntims amics. Així que, quan Santana va tenir ocasió, li va donar un cop de peu i el va expulsar de la seva vida.

La col·laboradora ho va perdre tot: diners, família, i fama. Durant uns anys, va estar desapareguda de la televisió, i cap periodista volia saber res d'ella, encara que va poder treure un petit beneficiar de la seva separació, però, unes males inversions li van conduir a una terrible ruïna econòmica. Mila va passar de protagonitzar les pàgines de les millors revistes, a estar condemnada a un exili que va estar a punt d'acabar amb ella. Durant un temps, el seu telèfon va deixar de sonar: no li convidaven a festes, no li demanaven entrevistes, i la televisió li va donar l'esquena.

Com va arribar a convertir-se en la cara més ben pagada de Telecinco?

Jorge Javier Vázquez presentava 'Aquí hay tomate', un programa que pretenia treure a la llum els secrets dels famosos més rellevants. El català era conscient que Mila Ximénez va tenir una relació molt estreta amb Isabel Pantoja, d'aquesta manera es va posar en contacte amb ella per intentar fer-li una entrevista. En aquell moment, la 'tonadillera' estava sortint amb Julián Muñoz, i Mila tenia informació molt sucosa sobre aquella relació. Era conscient que, aquesta intervenció, podria obrir-li de nou les portes de Telecinco, així que, no va dubtar a explicar tot el que sabia.

Després de la seva participació a 'Aquí hay tomate', molts programes de la cadena van posar-se en contacte amb ella i va concedir diverses entrevistes parlant sobre els secrets de la Pantoja, i els seus responsables li van acabar oferint un lloc fix com a col·laboradora en diversos espais. Per tant, l'exdona de Manolo Santana va recuperar el seu tron mediàtic i, a poc a poc, es va convertir en un rostre imprescindible en les tertúlies del cor.

Des dels primers programes de 'Sálvame', Mila Ximénez hi treballa en el programa, i el seu sou és el tercer més elevat del format. Així doncs, la col·laboradora cobra 1.000 euros per cada tarda que treballa a Telecinco, ja que per sobre d'ella només està Belén Esteban i Kiko Hernández. A més, la tertuliana ha participat en els programes més importants de la cadena: 'Supervivientes' i 'Gran Hermano Vip'.

Els directors de Telecinco li van oferir un contracte molt sucós perquè viatgés a Hondures on, segons ha sortit publicat, rebia 40.000 euros per cada setmana que passava dins del concurs. Una retribució molt similar a la qual va percebre per conviure dins de la casa més famosa de la televisió.

Fa dos mesos que Mila Ximénez es troba apartada dels focus a causa del tractament que pretén frenar la seva malaltia, ja que la deixa completament destrossada, i la col·laboradora ha decidit desaparèixer durant un temps. No obstant això, gràcies al seu suculent sou mediàtic, aquest retir no suposarà cap problema per a ella.


Comentaris

envia el comentari