El sou setmanal que s'embutxacarà Olga Moreno a 'Supervivientes'

La dona d'Antonio David serà la millor pagada d'aquesta nova edició del 'reality'

Des del moment en què es va estrenar el documental 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', l'entorn de la família Flores ha patit un revés, tant emocional com econòmic, sense precedents. La primera notícia era la que prenia el grup de Mediaset de prescindir d'Antonio David arran del testimoni de Rociíto.

A més, segons apuntaven alguns rumors, Olga Moreno s'hauria quedat pràcticament a les portes de pactar el seu abandonament abans que comencés el 'reality' de 'Supervivientes'. Finalment no ha estat així, i ara s'ha donat a conèixer quin és el sou de la concursant, que oscil·larà entre els 13.000 i els 15.000 euros setmanals.

Aquest ha estat el motiu pel qual ha estat en l'aire la seva participació, ja que a causa de la història mediàtica en la qual s'ha vist embolicada la seva família, hauria sol·licitat una pujada de les condicions salarials per posar en valor el seu potencial en el programa. I és que pocs dubten que durant el transcurs del programa, Olga haurà de respondre d'una manera o altra a tota la informació que continua filtrant-se des de l'exterior. Tot això, és clar, sense tenir constància de quina és la realitat, ja que continuarà aïllada a l'illa.

La resta de sous que tindran els altres concursants seran més baixos que el de la dissenyadora, un fet sense precedents en totes les edicions del 'reality' de supervivència. La base fonamental del programa per justificar aquesta taxació en els sous són les conseqüències de la Covid, argument que sembla poc convincent quan la majoria de ciutadans precisament ocupen més temps a casa i tenen més temps per a l'entreteniment televisiu.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La situació econòmica de la família Flores

El cap de la família viu una situació complicada pel que fa al tema econòmic, i és que en un primer moment, a més dels treballs com a dissenyadora d'Olga, la resta d'ingressos provenien de les exclusives televisives que aconseguia aportar el tertulià durant la seva estada a 'Sálvame'. Tot això després d'haver pastat al voltant de 5 milions d'euros mitjançant les intervencions als platós de Telecinco. Alguns dels formats en els quals ha treballat han estat 'Crónicas Marcianas', 'Enemigos Íntimos', 'El programa de Ana Rosa' o 'A tu lado'.

Tot i el registre de guanys, el que va ser guàrdia civil es va declarar insolvent el 2012 a causa d'un deute capital a causa de la sentència d'un judici amb Rocío Carrasco, que acabaria per costar-li la seva casa a San Sebastián de los Reyes. Davant l'huracà legal, va tornar als sofàs espanyols tributant, això sí, a través d'una societat anònima.

El comunicador va reconèixer haver utilitzat aquesta mena d'associació empresarial per percebre al voltant de 112.800 euros en prop de 60 programes. Quantitats augmentades per la seva participació en un programa en el qual acudia quatre vegades al mes i percebia 1.200 euros, i un altre ingrés de 14.000 per una intervenció en màxima audiència.

Per la seva aparició a 'Gran Hermano VIP', Antonio David va percebre una quantia de 27.000 euros setmanals, i sobretot, es va guanyar el lloc a ' Sálvame', que precisament ara li ha privat la cadena, després de molt de temps sent un habitual de les tertúlies.

L'enemic d'Olga a 'Supervivientes'

La cosa es complica per als Flores, a més, amb la presència d'Antonio Canales al 'reality', amic íntim de Fidel Albiac. I és que enmig de tota aquesta polèmica, Rociíto va comentar durant el documental que el nou concursant «és com si fos de la família», posant de manifest el fort llaç d'unió que no es coneixia fins al moment.

Ara Canales es veurà les cares a Hondures amb la dona de l'home que va destruir la vida de Rocío Carrasco, i és molt possible que, arran del testimoni, es creïn tensions a l'arxipèlag.


Comentaris

envia el comentari