Els sous dels finalistes de 'Supervivientes', al descobert

Rocío Flores, la neta de Rocío Jurado, és qui s'ha embutxacat més diners

Els concursants de 'Supervivientes 2020' en una gala en directe
La cadena de televisió paga diferents imports setmanals als concursants | TELECINCO

El passat 20 de febrer començava una nova edició de 'Supervivientes 2020', el concurs estrella de Mediaset. Superades quinze setmanes, els participants que han aconseguit arribar a la gran final són: Ana María Aldon, Hugo Serra, Jorge Pérez i Rocío Flores.

Aquest any, el concurs ha comptat amb grans estrelles mediàtiques, com és el cas de la dona del torero Ortega Cano o la neta de Rocío Jurado. Les dues estrelles del reality han passat per molts moments difícils durant aquestes quinze setmanes, en què han tingut molta gana però també han guanyat una fortuna.

Quant han cobrat els concursants de Supervivientes?

Rocío Flores és la concursant que més diners ha guanyat. Gràcies al seu cognom, la néta de Rocío Jurado ha pogut complir el seu somni: anar a 'Supervivientes' on en múltiples ocasions ha confessat els seus desitjos de reconciliar-se amb la seva mare.

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco ha estat el personatge estrella de l'edició més llarga de 'Supervivientes'. Per això, és també la concursant que més diners ha guanyat. Abans de marxar cap a Hondures, Rocío va signar un suculent contracte pel qual cobraria uns 30.000 euros setmanals, de manera que la xifra global ascendeix a uns 450.000 euros.

Ana María Aldon ha estat l'altra gran estrella d'Hondures. Mai es va saber amb certesa el caixet que la dissenyadora de moda va negociar per convertir-se en participant de Supervivents, però alguns experts apunten que la dona d'Ortega Cano cobraria uns 12.000 euros setmanals.

En total, la dona del torero obtindria l'astronòmica xifra de 180.000 euros, quantitat que augmentarà en aterrar a Madrid. Les revistes de cor l'esperen amb els braços oberts perquè concedeixi diverses entrevistes parlant en exclusiva del seu pas pel concurs i del seu entorn familiar.

Per una altra banda, Hugo Serra va signar un sou setmanal de 10.000 euros. Després de sobreviure durant més de tres mesos en el concurs, l'exparella d'Adara Molinero percebrà un total de 150.000 €. I finalment, Jorge Pérez, presenta un dels sous més baixos de tota l'edició. Al tractar-se d'un concursant anònim, el guàrdia civil cobraria aproximadament uns dos mil euros setmanals. En aconseguir arribar a la final, el càntabre s'hauria embutxacat 30.000 euros, quantitat que percep Rocío Flores cada setmana.

La final de 'Supervivientes 2020'

El pròxim dijous 4 de juny, Jorge Javier Vázquez anunciarà el nom del guanyador de l'actual edició. Ana María i Rocío tenen ja assegurada la seva plaça a la final, però Hugo i Jorge encara estan pendents de la decisió del públic. Un d'ells dos ocuparà la tercera plaça a la final del concurs de supervivència i podrà aspirar a guanyar els 200.000 euros, quantitat que únicament rebrà el robinson que més vots obtingui.


Comentaris

envia el comentari