Steisy relata entre llàgrimes el drama: ha estat «a punt de morir»

La jove ha hagut de ser operada d'urgència per complicacions a les pròtesis

Steisy relatant el drama de salut que ha viscut per culpa de les pròtesis de pit
La jove assegura que va estar a punt de morir durant l'operació | TELECINCO

El terratrèmol Steisy reapareix després d'un temps allunyada de les càmeres, i ho fa amb un drama sota la màniga i entre llàgrimes. La jove ha compartit amb els seguidors del seu canal a Mtmad el greu problema de salut que ha viscut en primera persona. L'operació d'augment de pit que s'havia realitzat anteriorment ha portat complicacions a Steisy, que relatava entre llàgrimes i visiblement afectada pels problemes mèdics, resultat de la cirurgia.

A quiròfan d'urgència

Un dia, al llit, Steisy va notar una sensibilitat diferent al seu pit i va comprovar que les pròtesis es movien cap als costats. «El tacte no era el mateix», explica. Alguna cosa no anava bé dins seu.

«Vaig començar a sentir que el meu pit em volia fer alguna cosa dolenta, com si em volgués prendre la vida. Li vaig agafar mania», continua relatant Steisy. Efectivament, els experts de la clínica especialitzada on va acudir van confirmar la pitjor sospita, un cop examinada: havia de passar per quiròfan d'urgència

«A punt de morir»

El problema era de gravetat. «Això ha d'estar fora ja», deia el metge. Steisy passaria set hores al quiròfan mentre durava la perillosa operació. Va adonar-se'n en sortir, en veure que ja era de nit. Pablo, la seva parella, l'esperava desesperat.

«La meva pròtesi s'havia enganxat al múscul i a la costella. Van haver de raspar-me sencera i cosir-me l'aixella per dins. Vaig estar a punt de morir», explica Steisy. Així acabava un episodi delicat per a la jove, que ha decidit fer públic, rebent immediatament suport de molts amics i companys de professió.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari