Emma García al plató de 'Viva la vida'

Emma García desapareix de 'Viva la vida' i ja té substituta

Emma García ha estat substituïda per Sandra Barneda

Emma García, conductora de 'Viva la vida', porta molt de temps treballant als mitjans i ha aconseguit envoltar-se d'un exèrcit de seguidors perfecte. No obstant això, recentment, ha protagonitzat un escàndol força sonat perquè ha desaparegut misteriosament de Telecinco.

I és que, segons sembla, Paolo Vasile ha decidit apostar per la periodista Sandra Barneda per agafar les regnes de l'espai.

Emma García, segons ha sortit publicat, manté una relació estupenda amb Paolo Vasile, el conseller delegat de 'Mediaset España'. De fet, fonts properes al grup audiovisual asseguren que la periodista és 'l'ullet dret' de l'empresari italià. Així mateix, recordem que en un primer moment no era la líder de 'Viva la vida', sinó Toñi Moreno.

Pla general de Paolo Vasile amb el rostre seriós i ulleres de sol
Paolo Vasile manté una estupenda relació amb Emma García | Europa Press

Emma estava al capdavant d'un programa anomenat 'Mujeres y Hombres y Viceversa' que al seu moment va tenir molt d'èxit. Però aquest espai es va començar a desinflar i Vasile volia assegurar el lloc de García, així que va decidir canviar-la a l'espai que presentava Toñi Moreno.

En aquest, la basca ha treballat els caps de setmana a Telecinco des d'aquell moment i tot semblava anar sobre rodes. Però, tot i això, el conseller delegat de 'Mediaset' ha pres una decisió sorprenent: deixar Emma García a la banqueta temporalment.

Així que, mentrestant, Sandra Barneda ocuparà aquest lloc malgrat que els espectadors volen saber què s'amaga darrere de l'inesperat canvi. Possiblement, tot fa pensar que García ha pogut emmalaltir, ja que Sandra li va enviar un missatge que feia saltar totes les alarmes.

«Et trobem a faltar, posa't bona aviat perquè jo només he vingut per passar el cap de setmana a 'Viva la Vida'», explicava Sandra Barneda.

Alhora, l'audiència no entén per què Toñi Moreno, que presentava abans el programa, no ha estat elegida com a substituta. I és que l'andalusa també és una periodista molt estimada i s'ha guanyat la confiança de Paolo, el gran cap.

Emma García emmalalteix i el públic embogeix

Emma García és força discreta amb la seva vida privada, de fet porta molt de temps a la televisió i amb prou feines han transcendit coses sobre ella. Raó per la qual ningú s'atreveix a confirmar el motiu pel qual s'ha absentat de 'Viva la vida'. Malgrat això, Sandra Barneda ha donat una pista que no ha passat inadvertida i l'audiència està preocupada.

Sandra li ha desitjat a Emma que es «posi bona aviat», així que tot fa pensar que només es trobava indisposada. És possible que no sigui res greu, ja que en els temps que corren és força freqüent absentar-se d'un lloc de treball. A més, la pandèmia ocasionada pel coronavirus avança a passos de gegant i està generant conseqüències terribles.

Toñi Moreno va arribar a 'Mediaset' amb un repte força important: substituir la gran María Teresa Campos. Paolo Vasile va retirar el projecte que presentava la matriarca de les Campos, '¡Qué tiempo tan feliz!', i Toñi va ocupar aquesta franja horària. Tot i això, quan va passar el temps l'italià va pensar que el més adequat era que Emma prengués les regnes de 'Viva la vida'.

Emma García té una vida força misteriosa

Emma García ha aconseguit protegir la seva intimitat perquè s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor. Entén que és un personatge públic i mai ha tingut cap altercat amb els paparazzis, encara que és força discreta. Aquesta generositat ha fet que els reporters respectin la seva privadesa.

Els espectadors de Telecinco volen saber-ne més sobre la desaparició d'Emma García i ja hi ha diverses teories sobre la taula. Alguns pensen que ha estat en contacte amb un positiu a Covid-19 i altres que té símptomes que l'obliguen a estar aïllada. Tanmateix, caldrà esperar un temps per veure què hi ha passat realment.