YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Què va passar a la festa per la qual han arrestat a Carlos de 'La Isla'

Es tracta d'un delicte molt greu que ha portat a altres dues detencions més

Carlos Algora de 'La Isla de las Tentaciones'
Què va passar a la festa per la qual han arrestat a Carlos de 'La Isla' | Catalunya Diari

Carlos Algora és un dels solters de 'La Isla de las Tentaciones' que més protagonisme està aconseguint en aquesta tercera edició. I és que, tot i que va començar sent el favorit de Lucía, a la fi ha aconseguit fer caure en els seus braços a Lola. Així, en les últimes setmanes no deixa de tenir minuts en el programa per les seves relacions sexuals amb la lleonesa.

No obstant això, avui, aquest jove sevillà és notícia per alguna cosa que ha succeït fora del programa, en concret, perquè ha estat arrestat a Las Palmas de Gran Canària. El motiu? Ser sospitós d'un delicte greu que va tenir lloc en una festa il·legal celebrada a la localitat madrilenya de Colmenarejo el passat mes de febrer.

La festa il·legal

El cap de setmana del 13 i 14 de febrer va ser quan va tenir lloc la festa il·legal que s'ha convertit en notícia. De fet es va tractar d'una reunió que va tenir lloc en un xalet de Colmenarejo a la qual van acudir al voltant de 50 persones, i entre aquestes es trobaven diversos famosos i participants de 'La Isla de las Tentaciones', com ha estat el cas de Carlos Algora.

El delicte greu ocorregut presumptament en la festa

El citat solter ha estat detingut igual que altres dos homes, que han sigut arrestats a Sevilla. El motiu d'aquestes detencions és per la seva possible participació en els abusos sexuals que una jove que va acudir a l'esmentada festa ha denunciat. D'aquí que ara els tres homes estiguin sota custòdia policial.

La noia que ha denunciat el que ha passat és una estudiant estrangera que feia un mes que hi era al nostre país. La susdita ha explicat que una figura coneguda en xarxes socials la va convidar a anar a aquesta celebració, on va coincidir amb diversos concursants de l'esmentat programa. Sembla que va estar ballant i divertint-se fins que en un moment determinat va sentir que començava a perdre la consciència, ja que ha indicat que sospita que li van donar algun tipus de droga.

En aquest moment, hi va haver un noi que la va convidar a tenir relacions sexuals i ella es va negar. No obstant això, ha exposat que, tot seguit, un altre jove va començar a tocar-li les parts més íntimes. La presumpta víctima ha explicat que va rebutjar aquests gestos, però que diversos nois no van fer cas a la seva decisió. Tant és així que, segons ha denunciat, la van agredir sexualment.

La investigació de la Guàrdia Civil

L'equip de la Guàrdia Civil que porta el cas, després de l'esmentada denúncia d'abús sexual, ha realitzat les pertinents indagacions. Això ha suposat que hagi parlat amb testimonis i, fins i tot, que hi hagi analitzat les gravacions de les càmeres de seguretat de l'esmentat xalet.

I tot això ha portat al fet que ara s'hagin produït les esmentades detencions, que van tenir lloc ahir dimarts. Sí, perquè, com ha publicat el diari 'ABC', els agents van veure indicis de l'esmentat abús i van detectar així els possibles autors. Però, de moment, aquesta és la informació que s'ha donat de tan complicat i greu cas.

Carlos, suma un nou problema

Sense cap dubte, aquesta detenció és l'assumpte més greu en què es troba implicat ara el solter de 'La Isla de las Tentaciones'. Tanmateix, no podem passar per alt que aquests passats dies se l'acusava públicament d'un altre delicte.

En concret, el col·laborador de televisió Miguel Frigenti va revelar que el sevillà havia sigut denunciat diverses vegades per suplantació d'identitat. Concretament, per haver suplantat la d'un actor de cinema per a adults anomenat Christian Diamond. Així sembla, segons Carlos, ho feia per conèixer a noies, quedar amb elles i fins i tot per obtenir fotografies íntimes d'aquestes.


Comentaris

envia el comentari