Un concursant de 'Supervivientes', obligat a abandonar el programa immediatament

La direcció del programa ha informat que podrà tornar l'any que ve

Pavón havia fet una gran amistat Ana María Aldón
Pavón havia fet una gran amistat Ana María Aldón | Telecinco

No tots els cossos estan preparats per viure una experiència extrema com 'Supervivientes'. En aquesta ocasió, estem parlant d'un retorn a Espanya però que no és fruit ni de l'expulsió ni d'un abandonament voluntari, ens estem referint a una decisió presa per l'organització en considerar que el concursant no està en les facultats òptimes per seguir amb l'experiència.

Ens estem referint a Antonio Pavón. Dies enrere va ser apartat dels seus companys per ser avaluat pels serveis mèdics. La resta de concursants creien que anava a tornar passats els dies, però durant la gala d'ahir, Jorge Javier Vázquez li ha anunciat la fi de la seva experiència en el programa de supervivència.

En un primer moment, Pavón creia que tornava amb el grup per reincorporar-se al programa però el comunicat que ha llegit Jorge Javier ha deixat per terra les intencions del torero. Aquest s'ha mostrat totalment abatut i ha demanat que no l'expulsessin perquè es veia amb forces per seguir amb la convivència. Aquesta sol·licitud ha estat descartada per l'organització, que li ha demanat que s'acomiadi de tots els seus companys.

 

Pavón podrà tornar l'any que ve

En veure les ganes que tenia de participar en el programa, Jorge Javier Vázquez li ha comunicat que la direcció estaria disposada a readmetre'l l'any que ve si la seva condició física ho permet i té ja solucionats els problemes de salut amb els que abandonarà en els pròxims dies l'illa hondurenya. Ana María Aldon s'ha quedat molt dolguda amb la marxa del seu gran amic dins de 'Supervivientes'.


Comentaris

envia el comentari