'Supervivientes 2019': el sou que Kiko Matamoros demana per entrar-hi

El col·laborador ha reconegut els motius que l'han fet descartar la seva participació en el 'reality' de supervivència: li ofereixen un sou insuficient

Kiko Matamoros, col·laborador de 'Sálvame'
Kiko Matamoros, col·laborador de 'Sálvame' | CatalunyaDiari.cat

Kiko Matamoros està en el punt de mira després de confessar la seva relació amb Cristina, una noia de qui assegura estar completament enamorat i amb qui està la mar de content.

Tot i això, els seus companys del programa ‘Sálvame’ estan intentant per tots els mitjans, destapar els draps bruts d’aquesta relació i de la noia amb qui Kiko Matamoros està compartint la seva vida. 

Però Kiko no està d’actualitat només per aquest tema. Aquest dissabte s’asseia al plató de ‘Sálvame Deluxe’ i explicava els motius pels quals ha decidit no participar en la nova edició de ‘Supervivientes’ per així, poder acabar amb qualsevol classe de rumor que el vinculi amb el ‘reality’: «Ni aniré a 'Supervivientes’ ni ho faré tampoc en parella amb Cristina».

La xifra és insuficient

Quin és el motiu d'aquesta negativa? Tal com ha confirmat el mateix Kiko Matamoros, el motiu no és un altre que l’econòmic, ja que no li ofereixen la quantitat de diners que ell demana.

L’any passat, la productora del programa ja va intentar fitxar el col·laborador de ‘Sálvame’ per a l’anterior edició de ‘Supervivientes’, però Kiko va rebutjar participar-hi per motius econòmics. La productora li oferia la quantitat econòmica màxima setmanal, que està reservada pels grans fitxatges, però Kiko no va estar conforme.

Kiko Matamoros feliç, parlant de la seva nova relació sentimental
Kiko Matamoros feliç, parlant de la seva nova relació sentimental | CatalunyaDiari.cat

 

Pel que s’ha pogut saber, aquesta vegada la productora li ha ofert l’escandalosa quantia de 35.000 euros setmanals, una xifra que no està a l’altura del caixet del col·laborador, segons ell mateix va explicar, a la vegada que confessava la xifra per la qual sí que participaria en el ‘reality’: «Em van oferir 35.000 i vaig demanar 50.000».

Els seus fills sí que hi van participar

Tot i que la xifra que ell demana està fora dels barems que considera la productora, res no està tancat encara, ja que el càsting finalitzarà d’aquí a unes setmanes, per tant, encara queda un temps de marge perquè productora i col·laborador apropin posicions.

Els seus fills però, se li han avançat, ja que Diego i Laura Matamoros ja van participar en el 'reality' en edicions anteriors demostrant la seva vàlua com a supervivents. Després dels mals moments que Kiko Matamoros va passar amb la seva filla Laura, sembla que ara tot rutlla la mar de bé entre ells i podem veure habitualment pare i filla a les xarxes socials gaudint de moments junts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fin de año caribeño con @_lmflores

Una publicación compartida de Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros) el


Comentaris

envia el comentari